Xerrada sobre fiscalitat 2n semestre 2011

Data: 29 de setembre de 2011
Hora: 18:30-20:30  h
Lloc: centre cívic Casa Golferichs

L'activitat és gratuïta, però és imprescindible que confirmeu l'assistència abans del dia 27 de setembre a activitats@aptic.cat. Aforament limitat a 40 persones.

 

Introducció

A qualsevol llista de traductors i intèrprets sorgeixen, periòdicament, dubtes i preguntes sobre temes fiscals: factures, declaracions, impostos…  alguns professionals opten per portar-se els papers ells mateixos, altres confien en un gestor o un assessor. En qualsevol dels dos casos, és fonamental estar al dia sobre els temes fiscals i saber quines són les nostres obligacions i els nostres deures com a autònoms.

Aquesta xerrada està dirigida als traductors i intèrprets professionals que estiguin donats d’alta com a autònoms i que vulguin saber tot el que han de fer per estar al dia de les obligacions amb Hisenda.

Continguts

1.- OBLIGACIONS CENSALS

2.- DECLARACIONS PERIÒDIQUES

3.-DECLARACIONS ANUALS

4.- MODEL DE FACTURA DE PROFESSIONAL

5.-  IMPOST SOBRE EL VALOR AFEGIT

6.- CERTIFICAT DE CONTRACTISTES

7.- RETENCIONS EN FACTURA

Ponent

La presentació anirà a càrrec de Rosa Maria Esqué, que és economista i llicenciada en dret. També és sòcia de Tandem TM & Associats, SLP, assessors en l’àmbit jurídic i tributari.

Com assistir-hi

La xerrada és gratuïta i està oberta tant als socis com als no socis de l'APTIC. Tanmateix, com que el local té una capacitat limitada, és imprescindible confirmar l'assistència per correu electrònic a l'adreça activitats@aptic.cat, o a través de Secretaria.

La data límit d'inscripció és el 27 de setembre. Us confirmarem per correu electrònic l'adjudicació de la plaça.