Campanya de visibilitat a xarxes Sant Jordi 2023

Enguany reprenem la campanya de Sant Jordi a les xarxes socials per donar visibilitat a totes aquelles persones que recentment heu traduït qualsevol publicació, i així també poder-nos conèixer i saber què fan els membres de l’APTIC! Si s’ha publicat alguna traducció vostra en l’últim any i voleu participar i donar-los a conèixer, ompliu el formulari amb una fotografia i cinc cèntims de l’obra, que pot ser un llibre, un manual, un conte infantil, un còmic… tot s’hi val! Teniu temps fins al 12 d’abril! Animeu-vos-hi!

ENLLAÇ AL FORMULARI

Comissió de Comunicació de l’APTIC

Continue ReadingCampanya de visibilitat a xarxes Sant Jordi 2023

L’APTIC se suma a la mobilització feminista del 8M

L’APTIC se suma a la mobilització feminista del 8M. Les desigualtats que encara avui hem de patir les dones també abasten el nostre sector professional, altament feminitzat, en què sovint es treballa de forma poc reconeguda, precària i mal remunerada. L’associacionisme pot ajudar a avançar cap a la igualtat, si entre totes el convertim en un vehicle útil per crear xarxes de suport que contribueixin a empoderar-nos i dotar-nos d’eines per reclamar els nostres drets. La Comissió 8M de l’APTIC té aquest objectiu. Bon Dia de la Dona!
Continue ReadingL’APTIC se suma a la mobilització feminista del 8M

Mudança APTIC

Com sabeu, tancarem l’any 2022 acomiadant-nos de la seu de Llull tot celebrant el sopar de Nadal. Però encara quedarà una altra oportunitat per dir adeu al local del Bogatell!

Són molts anys i records acumulats que ara tocarà traslladar a la nova seu. Deu anys de vida associativa que han aportat materials, eines, arxius i curiositats ben diverses. Però ha arribat el moment d’arromangar-se i empaquetar-los per portar-los a la Barceloneta i començar una nova etapa.

Ajuda’ns a fer caixes! Veniu a la seu de Llull de l’APTIC per última vegada, i tots plegats farem memòria d’una manera útil i distesa 🙂 Si us ve de gust i l’agenda us ho permet, envieu un correu a secretaria o truqueu al 936 675 624 per concretar-ne més detalls!

Continue ReadingMudança APTIC