Pícnic de Sant Jordi

Data: 30 d’abril de 2011
Hora: a partir de les 13 h
Lloc: Parc de la Ciutadella

 

Benvolguts socis,

Aquest any us convidem a celebrar el dia de Sant Jordi de manera diferent respecte als anys anteriors. La idea és organitzar un pícnic i un intercanvi de llibres el dissabte 30 d’abril, a partir de les 13 hores al parc de la Ciutadella, a la zona de PÍCNIC de la PLACETA DE L’ARIBAU.

Per arribar-hi, vegeu el número 29 d'aquest mapa.

Us convidem que porteu algun llibre per intercanviar i alguna cosa de menjar (truita, amanida, fruita… el que vulgueu). Pel que fa a la quantitat, porteu el que menjaríeu, tot i que la idea és compartir-ho. L’APTIC es farà càrrec del material necessari per a l’àpat (tovallons, tovalles, gots, plats i coberts de plàstic) i de les begudes (sucs, soda i vi). Si voleu, també podeu portar algun joc relacionat amb la llengua i, si se us acut alguna idea més, qualsevol altra proposta serà benvinguda.

Per confirmar la vostra participació, si us plau, envieu un correu a Secretaria, a l’adreça activitats@aptic.cat posant «pícnic APTIC» com a assumpte. Ens anirà bé saber-ho per poder calcular la beguda a què convidarà l’APTIC.

Animeu-vos a participar-hi!

Fins aviat,

La Comissió d’Activitats de l’APTIC