Taller pràctic de comptabilitat amb Excel

Data: 23 de febrer, de 19 a 21 h
Lloc: local de l'APTIC
Material: és recomanable portar un ordinador portàtil

Preu: activitat gratuïta
Data límit d’inscripció: 21 de febrer

 

Introducció

De vegades les obligacions fiscals dels treballadors autònoms poden ser una mica feixugues i requereixen una part important del nostre temps. Si et fas un embolic a l’hora de preparar factures i de mantenir els llibres de registre al dia i no vols contractar els serveis d’un gestor, aquest taller pot ser-te molt útil, ja que podràs descobrir un sistema que et permetrà agilitzar aquest procés sense gastar ni un cèntim.

En Timothy Barton, traductor autònom i soci de l’APTIC, ha creat un full de càlcul amb el programa Excel que permet gestionar les tasques de comptabilitat de manera més ràpida. En aquest taller, aprendràs a confeccionar i utilitzar aquest full de càlcul, de manera que puguis començar a aplicar-lo en el teu dia a dia de forma immediata.

Aquest curs està enfocat de manera molt pràctica, per la qual cosa és molt recomanable portar un ordinador portàtil amb el programa Excel instal•lat i les teves dades de comptabilitat desades.

Temari

– Explicació dels models inclosos al full de càlcul
– L'exportació de dades des de Translation Office i la seva importació al full de càlcul
– Introducció d'altres dades al full de càlcul
– Propostes de col·laboració per traduir, actualitzar i millorar el full de càlcul i per adaptar-lo a altres programes de full de càlcul

Professor

Timothy Barton és traductor freelance (www.timtranslates.com) especialitzat en educació superior, economia i esports. Després de graduar-se en Filologia Francesa va estudiar Traducció a la UAB i a continuació va fer el màster en Tradumàtica a la mateixa universitat. Va començar a exercir de traductor l'any 2004 i durant dos anys va ser el traductor del web principal de la UAB. Actualment, a més de ser traductor autònom, és professor associat a la Facultat de Traducció de la UAB.

Inscripcions

Per preinscriure’s en aquest curs, cal emplenar aquest formulari i enviar-lo a activitats@aptic.cat.

Ja podeu consultar el nou calendari d'activitats del primer semestre del 2012.
 

Deixa un comentari