Trobada autora-traductora

AQUESTA XERRADA S'HA ANUL·LAT

Data: 8 de maig
Hora: 19:00
Lloc: Seu de l'APTIC
Durada: Aproximadament una hora i mitja
Idioma: Castellà
Xerrada gratuïta

Assistència presencial:
Capacitat limitada a 45 persones.
Cal inscripció prèvia (al final de la convocatòria). Data límit d’inscripció: 6 de maig.

Assistència virtual:
No cal inscripció prèvia.
El mateix dia de la xerrada aneu a:
www.streamingbarcelona.com/plataforma/aptic/
Contrasenya: aptic
La xerrada estarà disponible en el mateix canal de streaming durant la setmana immediatament posterior al dia de l'activitat.

Introducció

El proper dimecres 8 de maig farem un col·loqui entre l’escriptora Alicia Giménez Bartlett i la seva traductora al català, la sòcia Maria Llopis.

L’Alicia Giménez Bartlett és doctora en Literatura Espanyola i autora d’un gran nombre d’assajos i novel·les. Va guanyar el premi Nadal l’any 2011 per l’obra Donde nadie te encuentre i és la creadora del personatge de la inspectora de policia Petra Delicado. Les seves obres han estat traduïdes a 15 idiomes.

La Maria Llopis és llicenciada en Filologia romànica i treballa com a traductora i revisora des del 1982. L’any 2010 va guanyar el premi a la millor traducció en llengua catalana per la traducció de La dona de verd, d’Arnaldur Indridason.

Esperem que aquesta xerrada serà la primera de moltes trobades cara a cara entre autors i traductors.

En acabat sortirem a prendre una copa o a sopar amb les dues ponents. Animeu-vos a venir!

Inscripcions

Per preinscriure’t envia un missatge electrònic a activitats@aptic.cat.

Les places són limitades i s’atribuiran per ordre d’inscripció. Us confirmarem l’adjudicació de la plaça per correu electrònic.

Us recordem que una activitat gratuïta no vol dir sense valor. En la seva realització s’hi inverteixen recursos humans i econòmics de l’Associació. Per tant, si reserves plaça i finalment no pots venir, avisa amb prou temps d’antelació perquè puguem cedir la teva plaça. Gràcies.

Data límit d’inscripció: 6 de maig.

Si el dia de l'activitat arribeu tard i trobeu la porta de l'entrada tancada, truqueu al mòbil de l'APTIC (només disponible per a activitats): 634.579.266