Novetats fiscals i aspectes generals de la declaració de la renda 2013 (Girona)

Dades del curs
Data: 12 d’abril de 2014
Horari: de 10.00 a 12.00 h
Lloc: Centre Cívic Ter, Girona
Durada: 2 hores
Idioma: català

Assistència presencial
Capacitat limitada a 40 persones. Cal inscripció prèvia.
Data límit d’inscripció: 9 d’abril de 2014

Assistència virtual
Aquesta xerrada només serà presencial, NO es farà en streaming.

Introducció

L'APTIC continua creixent i organitza la primera activitat formativa fora de Barcelona!

Gràcies a l’empenta de dues sòcies i a la demanda d’activitats a altres llocs de Catalunya, l’APTIC organitza, per primera vegada, una xerrada a Girona. La xerrada serà semblant a la que va tenir lloc a la seu el febrer passat, però aquest cop parlarem només de la declaració de la renda per poder centrar-nos amb més detall sobre aspectes específics de la declaració.

L’objectiu de la xerrada és aportar nocions bàsiques sobre com hem de fer la declaració anual de la renda els traductors, correctors i intèrprets que treballem per compte propi. Així mateix, es resoldran els dubtes que tinguin els assistents.

L’acte tindrà lloc al novíssim Centre Cívic Ter, situat entre els barris de Germans Sàbat, Taialà, Sant Ponç, Domeny i Fontajau, just a tocar del Pavelló de Fontajau, en una ubicació idònia per arribar-hi en transport públic (línia de bus urbà L5)o privat, ja que no hi ha problemes d’aparcament.

Tant si ets de Girona com de la província o de fora, aprofita aquesta oportunitat per visitar aquesta bonica ciutat i, de passada, conèixer altres socis que hi visquin. Després de la xerrada hi haurà un dinar en un restaurant de la zona. Si vols venir, només cal que ho indiquis al moment de fer la inscripció.

T’hi esperem!

Continguts

1.    Aspectes generals i novetats

a.    Novetats de l’exercici 2013

b.    Conceptes clau: unitat familiar; renda conjunta i individual; ingressos, criteris d’imputació i bases; deduccions i desgravacions

2.    Tipus d’ingressos, deduccions i desgravacions aplicables

a.    Mobiliaris, immobiliaris, increment patrimonial onerós

b.    Rendiments del treball (per compte aliè): ingressos computables; despeses deduïbles; retencions

c.    Rendiments professionals:

i.         Ingressos computables

ii.         Despeses deduïbles

iii.         Diferenciació entre compres i béns amortitzables

iv.         Aplicació de la prorrata de l’IVA

v.         Retencions

vi.         Altres despeses (simplificada)

vii.         Benefici net (base imposable)

Professor

La presentació anirà a càrrec d’Elias Muratet Casadevall, advocat adscrit a l’Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona, i en exercici des del 1980. A més, és gestor administratiu des del 1981 especialitzat en la branca laboral i fiscal. Exerceix professionalment a Barcelona.

Inscripcions

Per preinscriure-us, envieu un missatge electrònic a activitats@aptic.cat.

Les places són limitades i s’assignaran per ordre d’inscripció. Us confirmarem l’adjudicació de la plaça per correu electrònic.

Us recordem que una activitat gratuïta no vol dir que no tingui valor. Per dur-la a terme, invertim recursos humans i econòmics de l’Associació. Per tant, si reserveu una plaça i al final no podeu assistir, us agrairem que aviseu amb prou antelació perquè puguem cedir-la a una altra persona.

Data límit d’inscripció: 9 d’abril de 2014.