L’APTIC a la Setmana del Llibre en Català, del 7 al 16 de setembre

Enguany l’APTIC tindrà el seu espai a la Fira del Llibre en Català, que se celebrarà del 7 al 16 de setembre a l’Avinguda de la Catedral de Barcelona. Farem dues activitats, totes dues en cap de setmana.

La primera serà una xerrada el diumenge dia 9 a les 18:30 amb el nom Tísner i Sales, també traductors. Les sòcies Maria Llopis i Anna-Lluïsa Subirà ens parlaran de l’activitat traductora d’Avel·lí Artís Gener, Tísner, i de Joan Sales, una activitat emmarcada dins l’any Sales-Calders-Tísner, en què aprofitaran per reivindicar la importància de l’activitat associativa i les virtuts dels traductors amb noms i cognoms.

La segona activitat s’anomenarà Els traductors: una vida rere els llibres i tindrà lloc el dissabte següent, dia 15, a les 13:30. Després de fer una presentació de l'Associació per a tots aquells que no la coneguin, alguns socis que han traduït o escrit llibres ens parlaran de les seves vivències tot remarcant una experiència bona i una de dolenta.

Esteu convidats a assistir-hi com a públic i a participar amb les vostres experiències, ja que hi haurà una petita tertúlia al final de les xerrades. Confiem que aquesta participació inèdita de l'APTIC a la Setmana del Llibre en Català sigui un èxit.

El dia 15 a partir de les 14:00 podem anar a dinar tots plegats per continuar les converses que, de ben segur, ens hauran quedat pendents. Si creieu que vindreu a dinar, escriviu a activitats@aptic.cat per poder fer una previsió de comensals i reservar algun restaurant.

Comptem amb vosaltres!

Comissió d'Activitats de l'APTIC