Curs d’introducció a Google Analytics

Data: 9 de març de 2012
Hora: 17:00 – 20:00 h
Lloc: local de l’APTIC
Durada: 3 hores

Preu:
Socis de l’APTIC: 30 €
Socis d’ alguna de les associacions de la xarxa Vértice*: 40,5 €
No socis: 55,5 €

La data límit d’inscripció i de pagament és el dijous 8 de març de 2012.

Aforament limitat a 25 persones. Es recomana portar ordinador i disposar d’un compte Google (no necessariament de Gmail).

Introducció

En aquesta sessió d’introducció a Google Analytics intentarem entendre què és, què conté i com llegir i obtenir informació valuosa d’ell. D’una manera pràctica, aprendrem a configurar el nostre compte i els nostres llocs per al tracking, així com estudiar tant els informes disponibles com treballar en informes personalitzats que afegeixin valor a tota la informació recollida. Per últim, revisarem conceptes avançats com la configuració d’objectius, l’ús de variables personalitzades per a segmentar el tràfic o l’API per a mòbils que Google posa a la nostra disposició.

Professor

Fernando Sánchez, enginyer informàtic per la Politècnica de Catalunya, es va iniciar en això dels ordinadors als 8 anys, tot i que porta una dotzena vivint-ne. Gairebé sempre orientat al món web, intranet, extranet i Internet, ha estat en els dos camps de la batalla (com a client i com a proveïdor de serveis) i ha sobreviscut a ambdós.

Com assistir-hi

Per preinscriure’s en aquest curs, cal emplenar aquest formulari i enviar-lo a activitats@aptic.cat.

Les places són limitades i s’atribuiran per ordre d’inscripció (data de pagament). Un cop rebuda la preinscripció i el pagament, se us confirmarà per correu electrònic que se us ha adjudicat la plaça.

Data límit d’inscripció i de pagament: Divendres, 3 de febrer de 2012.

Ja podeu consultar el nou calendari d'activitats del primer semestre del 2012.

* La xarxa Vértice (antiga xarxa Asocesp) està formada per les associacions següents: AATI, ACE Traductores, AGPTI, AIPTI, APTIC, APTIJ, ASATI, Asetrad, ATG, ATIJC, ATRAE, EIZIE, MET, TREMÉDICA, UniCo i XARXATIV (La Xarxa).

Deixa un comentari