Les especialitats de l’APTIC

Com bé sabeu, a l’APTIC la riquesa d’especialitats és el pa de cada dia. Sovint, però, no veiem gaire més enllà d’allò que ens ocupa a cadascú. Us heu preguntat mai en quin àmbit treballen la resta de socis? Us encurioseix saber amb quines especialitats treballa la persona que vau conèixer durant l’última activitat a la qual vau assistir? Us agradaria aprendre els fonaments i alguna curiositat de les diferents especialitats de l’associació?

A l’APTIC hem volgut donar als mateixos socis l’oportunitat de fer quatre pinzellades sobre les seves especialitats. És per això que hem preparat uns tastets virtuals d’especialitats que consisteixen en unes sessions amenes en què els socis faran cinc cèntims de la seva especialitat. Els tastets tindran lloc durant els dilluns entre febrer i març de les 18:30 a 19:30 h i inclouen les especialitats següents: lectura editorial, traducció mèdica DE>ES/CA, interpretació simultània i traducció tècnica DE>ES/CA.

Us animem a apuntar-vos-hi per conèixer l’àmbit de treball de les vostres companyes i companys i per retre homenatge a la riquesa d’especialització de l’associació!  Animeu-vos a participar com a ponents! Això és només el principi. Les portes de l’Associació, i els correus de les secretàries, estan oberts per rebre les vostres propostes d’especialitat i des de la Comissió d’Activitats us ajudarem a gestionar-les. Us animem a donar a conèixer la vostra especialitat i a col·laborar amb l’associació. Hi sou totes benvingudes!

A partir del 26 de febrer 2024 / 18.30 – 19.30 h

MODALITAT: Activitat en línia
INSCRIPCIONS: Ompliu el formulari de cada tastet.
IDIOMA: Català
AFORAMENT LIMITAT: 130 places
ETIQUETA: #APTIC_ESPECIALITATS

CONJUNT DE 4 TASTETS «Les especialitats de l’APTIC»

Tastet 1: Lectura editorial _ 26 de febrer de 2024

  • Irene Vílchez

Tastet 2: Una visió pràctica de la traducció mèdica Alemany – Castellà/Català _ 4 de març de 2024

  • Llorenç Serrahima

Tastet 3: Interpretació simultània: eines actuals i reptes futurs _ 11 de març de 2024

  • Frederic Rovira Jacquet

Tastet 4: Una visió pràctica de la traducció tècnica Alemany – Castellà/Català _ 18 de març de 2024

  • Llorenç Serrahima

Deixa un comentari