Xerrada sobre la gestió informàtica de la documentació multilingüe en entorns judicials, un projecte de recerca-acció

Data: 16 de setembre de 2011
Hora: 16.00-17.30 h
Lloc: Centre Cívic Golferichs (Gran Via, 491 – Barcelona)

L’activitat és gratuïta, però és imprescindible confirmar-hi l’assistència abans del dia 14 de setembre escrivint a activitats@aptic.cat. La capacitat del local està limitada a 40 persones.

 

Introducció

Presentació del projecte de recerca-acció (finançat pel Ministeri de Justícia) amb els tribunals de la Comunitat Valenciana dirigit a la millora dels processos de treball dels traductors judicials amb l’objectiu d’investigar els hàbits, els processos, les necessitats i els recursos de què disposen els traductors actualment i proposar sistemes per millorar-los.

Aquesta xerrada està dirigida a traductors i intèrprets professionals que estiguin interessats en la traducció i la interpretació en l’àmbit judicial.

Ponent

Anabel Borja Albi és traductora i intèrpret jurada d’anglès nomenada pel Ministeri d’Afers Exteriors espanyol i ha treballat com a traductora professional des del 1990 per a diverses editorials, empreses multinacionals, jutjats i bufets d’advocats. És doctora en Traducció, llicenciada en Filologia Anglogermànica, diplomada en Comerç Exterior i màster en Dret de l’Empresa. Des del 1991 treballa com a professora titular de traducció jurídica a la Universitat Jaume I de Castelló de la Plana, on codirigeix el Grup d’Investigació en Traducció Jurídica (GITRAD), i és coordinadora de l’àrea de traducció jurídica del grup d’investigació GENTT. A més, participa en els diversos postgraus de traducció jurídica que s’ofereixen a Espanya actualment i ha impartit seminaris i conferències sobre recerca i docència de la traducció jurídica en universitats espanyoles i estrangeres.

Com assistir-hi

La xerrada és gratuïta i està oberta tant als socis com als no socis de l’APTIC, però, com que el local té una capacitat limitada, és imprescindible confirmar-hi l’assistència per correu electrònic a l’adreça activitats@aptic.cat, o a través de Secretaria.

La data límit d’inscripció és el 14 de setembre. Us confirmarem per correu electrònic l’adjudicació de la plaça.

Ja podeu consultar el nou calendari d’activitats de l’APTIC per al segon semestre del 2011.