Quan comencem la nostra carrera professional en sortir de la universitat, ens plantegem fer-nos autònoms després de treballar com a assalariats o quan decidim muntar una empresa, ens assalten totes les pors. Com ens ho farem per sobreviure econòmicament? Aconseguirem tenir més ingressos que despeses? Quin suport ens ofereixen per començar?… Sabem que existeixen alguns ajuts però no sabem on anar a preguntar ni què podem buscar exactament en tot l’embull administratiu. La Sílvia Sabrià, que va decidir fer el salt al món dels autònoms després de molts anys treballant com a assalariada, ha analitzat a fons tots els ajuts possibles d’origen autonòmic i municipal i ha trobat tot allò que podria aplanar-nos una mica el camí en aquesta nova aventura.
En aquesta xerrada ens explicarà tots els seus secrets: com podem capitalitzar l’atur, quines ajudes existeixen i com podem treure profit de l’administració pública sense tornar-nos bojos. Ara que comença el “nou curs”, des de la Comissió d’Activitats d’APTIC pensem que és el moment perfecte per donar l’impuls definitiu a tots aquells que volen fer el salt.
La Sílvia Sabrià és llicenciada en Traducció i Interpretació per la UAB, traductora jurada d’anglès, llicenciada en Ciències Empresarials per la Universitat de Girona i especialitzada en direcció de màrqueting i màrqueting conceptual per ESADE i EADA, respectivament. En la seva faceta d’assalariada ha treballat com a Brand Manager, responsable de definir i executar el màrqueting estratègic, així com de Product Manager Senior amb la tasca de dissenyar i executar el pla de màrqueting de diverses empreses multinacionals, entre altres. Pel que fa a la seva faceta de traductora, podem destacar la traducció al català del llibre Mites australians.
La xerrada, que tindrà lloc el divendres 4 de setembre a les 19 hores a la seu d’APTIC, és gratuïta i està oberta tant als socis com als no socis d’APTIC. Tanmateix, com que el local té una capacitat limitada, és imprescindible confirmar l’assistència per correu electrònic a l’adreça secretaria@aptic.cat, o bé trucar al telèfon 932 075 706 durant l’horari d’atenció al públic de l’associació (de dilluns a divendres, de 10 a 14 h). La data límit d’inscripció és el 3 de setembre. Us confirmarem per correu electrònic l’adjudicació de la plaça.
Us esperem el dia 4 de setembre a la seu d’APTIC!