Xerrada: assegurança de responsabilitat civil, per a qui i per què?

Data: dimecres 18 de novembre a les 18.30h
Lloc: seu d’APTIC
L’activitat és gratuïta, però és imprescindible confirmar l’assistència prèviament.

Què passa si perdem la documentació d’un client, se’ns inunda el despatx o el gat destrossa la partida de naixement que estem traduint? Què passa si cometem un error en el desenvolupament de la nostra tasca com a traductor o intèrpret? Què passa si hem de pagar una indemnització per una falta comesa per un col·laborador nostre?

És cert que encara es donen pocs casos de conflictes i demandes, però la tendència és la d’americanitzar-se, i les denúncies estan cada vegada més a l’ordre del dia. Afortunadament, existeix l’assegurança de responsabilitat civil per respondre davant de tots aquests contratemps, i la Mar Martín, de Globalbrok Correduría de Seguros S.L.L, ens explicarà en què consisteix i perquè serveix. L’assegurança de responsabilitat civil és molt útil principalment si es treballa per a clients directes, però també per a agències, ja que en aquest cas la responsabilitat és compartida, i serà el jutge, en cas de litigi, qui determinarà el percentatge de responsabilitat de cada part.

Globalbrok Correduría de Seguros S.L.L és una empresa amb més de 20 anys d’experiència especialitzada en el sector financer i assegurador amb qui APTIC ha signat un conveni per oferir aquest tipus d’assegurances a un preu molt atractiu per als seus socis.

La xerrada és gratuïta i està oberta tant als socis com als no socis d’APTIC. Tanmateix, com que el local té una capacitat limitada, és imprescindible confirmar l’assistència per correu electrònic a l’adreça activitats@aptic.cat, o bé trucar al telèfon 932 075 706 durant l’horari d’atenció al públic d’APTIC (de dilluns a divendres, de 10 a 14 h). La data límit d’inscripció és el 17 de novembre.

Us confirmarem per correu electrònic l’adjudicació de la plaça.

Us esperem el 18 de novembre a la seu d’APTIC!

La Comissió d’Activitats d’APTIC