Xarxa Vértice: presentació, col·loqui i brindis

Data: 8 de juny de 2012
Hora: 18.00 h – 21.30 h
Lloc: Centre Cívic Golferichs (sala d'actes). Gran Via de les Corts Catalanes, 491, Barcelona

L'activitat és gratuïta, però és imprescindible que confirmeu l'assistència abans del dia 5 de juny a activitats@aptic.cat. Aforament limitat a 90 persones.
Idioma de l'acte: castellà
Data límit d'inscripció: 5 de juny de 2012
Aquesta xerrada no s'emetrà en streaming.

Introducció

El món de les associacions de traducció, interpretació i correcció és una autèntica sopa de lletres, o una sopa de sigles: AATI, ACE Traductores, ACEC, AGPTI, AIPTI, APTIC, APTIJ, ASATI, Asetrad, ATIJC, ATRAE, EIZIE, MET, TREMÉDICA, UniCo, XARXATIV… Fa tres anys, les associacions van decidir començar a col·laborar a través d'una xarxa. Al principi, el nom que va sorgir per a aquesta col·laboració era gairebé tan impronunciable com la sopa de sigles que l'havia originat: Asocesp. Malgrat això, des de fa un temps l'Asocesp ha passat a anomenar-se Xarxa Vértice. La xarxa té una pàgina web nova que us volem presentar: www.redvertice.org.

Queda molt camí per recórrer, però ho hem de celebrar: celebrem tres anys de col·laboració entre associacions del sector; celebrem un nom nou; celebrem una web nova…

Per aquest motiu, us volem convidar perquè us familiaritzeu amb les associacions que integren la Xarxa Vértice (amb una breu presentació de cadascuna) i perquè poseu cares a les sigles que les representen. Tant si sou estudiants com si sou periodistes o professionals de la traducció, la interpretació o la correcció, ens agradaria explicar-vos qui som i en què consisteix la nostra xarxa, i també respondre qualsevol pregunta que pugueu tenir. Per acabar la jornada, ens agradaria celebrar-ho amb vosaltres tot brindant per la professió.

No us ho perdeu!

Estructura

18.00 – 19.30: Presentació de totes les associacions que integren la Xarxa Vértice a càrrec d'un representant de cada associació.

19.30 – 20.30: Presentació de Vértice i debat amb el públic.

20.30 – 21.30: Brindis amb els assistents.

Ponents

Carmen Montes Cano (ACE Traductores), Lluís Maria Todó (ACEC), Patricia Buján Otero (AGPTI), Cecilia Avanceña Villasol (AIPTI), Jose Luis Díez (APTIC), María del Mar Quijada Cuevas (APTIJ), Graham Rhodes (ASATI), Elena Pérez Ramírez (Asetrad), Josep Peñarroja i Fa (ATIJC), Paula Mariani (ATRAE), Alan Lounds (MET), Tomás Pérez Pazos (TREMÉDICA), Beatriz Benítez (UniCo), Romain Gilbert Hann (XARXATIV).

Com assistir-hi

L'activitat és gratuïta i està oberta a estudiants, periodistes i professionals de la traducció, la interpretació i la correcció en general. Tot i això, atès que les places són limitades, és imprescindible confirmar l'assistència per correu electrònic a l'adreça activitats@aptic.cat.

La data límit per confirmar l'assistència és el 5 de juny. Us confirmarem per correu electrònic l'adjudicació de la plaça.