Seguretat informàtica per a traductors: la signatura electrònica

Dades del curs
Data: 22 d’octubre de 2014
Horari: de 19.00 a 20.30 h
Lloc: seu de l’APTIC
Durada: 1,5 hores
Idioma: català
Xerrada gratuïta

Assistència presencial
Capacitat limitada a 45 persones. Cal inscripció prèvia.
Data límit d’inscripció: 20 d’octubre de 2014

Assistència virtual
Cal inscriure’s indicant que es vol assistir en streaming.
La xerrada estarà disponible al mateix canal de streaming durant la setmana següent a l’activitat (també cal inscripció).

Etiqueta
#APTIC_Signatura-e

Introducció

Els traductors treballem pràcticament en exclusiva i cada dia amb les TIC, però sovint desconeixem la legislació aplicable, així com les diverses utilitats de què podem gaudir.

Millorar la seguretat quan treballem amb Internet, per a què serveix la signatura electrònica i com la podem obtenir, i com s’apliquen els drets de propietat intel·lectual a Internet són alguns dels temes que a l'APTIC estem tractant al llarg d’una sèrie de xerrades molt innovadores.

Aquestes xerrades, que van a càrrec d’un expert del Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (CESICAT), estan pensades especialment per al nostre col·lectiu i tenen un format amè i interactiu. En definitiva, es tracta d’una oportunitat que no podeu deixar escapar.

En aquesta xerrada es tractarà la signatura electrònica.

Continguts

La signatura electrònica: com funciona i quina utilitat té
·       Què és la signatura electrònica
·       Certificats electrònics
·       Usos i tipologies dels certificats
·       El document electrònic
·       Propietats de la signatura electrònica
·       Com s’ha de sol·licitar la signatura electrònica

Professor

Oriol Torruella és el director del servei d’assessoria legal i formació del Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (CESICAT).

Inscripcions

Per preinscriure-us, envieu un missatge electrònic a activitats@aptic.cat.

Les places són limitades i s’assignaran per ordre d’inscripció. Us confirmarem l’adjudicació de plaça per correu electrònic.

Us recordem que una activitat gratuïta no significa que manqui de valor. Per dur-la a terme, invertim recursos humans i econòmics de l’Associació. Per tant, si reserveu una plaça i al final no podeu assistir, us agrairem que ens aviseu amb prou antelació perquè puguem cedir-la a una altra persona.

Data límit d’inscripció: 20 d’octubre de 2014.

Si el dia de l’activitat arribeu tard i trobeu la porta de l’edifici tancada, truqueu al mòbil de l’APTIC (només disponible per a activitats): 634 594 474.

Deixa un comentari