Xerrada sobre fiscalitat

Data: 18 de febrer de 2010
Hora: 18.30 a 20.30 h
Lloc: seu d’APTIC

L’activitat és gratuïta, però és imprescindible que confirmeu l’assistència abans del dia 16 de febrer a activitats@aptic.cat. Aforament limitat a 45 persones.

Introducció

A qualsevol llista de traductors i intèrprets sorgeixen, periòdicament, dubtes i preguntes sobre temes fiscals: factures, declaracions, impostos… alguns professionals opten per portar-se els papers ells mateixos, altres confien en un gestor o un assessor. En qualsevol dels dos casos, és fonamental estar al dia sobre els temes fiscals i saber quines són les nostres obligacions i els nostres deures com a autònoms.

Aquesta xerrada està dirigida als traductors i intèrprets professionals que estiguin donats d’alta com a autònoms i que vulguin saber tot el que han de fer per estar al dia de les obligacions amb Hisenda.

Continguts

1.- Obligacions censals
2.- Declaracions periòdiques
3.- Declaracions anuals
4.- Model de factura de professional
5.- Impost sobre el valor afegit
6.- Certificat de contractistes
7.- Retencions en factura

Ponent

La presentació anirà a càrrec de Rosa Maria Esqué, que és economista i llicenciada en dret. També és sòcia de Tandem TM & Associats, SLP, assessors en l’àmbit jurídic i tributari.

Inscripcions

La xerrada és gratuïta i està oberta tant als socis com als no socis de l’APTIC. Tanmateix, com que el local té una capacitat limitada, és imprescindible confirmar l’assistència per correu electrònic a l’adreça activitats@aptic.cat, o a través de Secretaria.

La data límit d’inscripció és el 16 de febrer. Us confirmarem per correu electrònic l’adjudicació de la plaça.

Ja podeu consultar el nou calendari d’activitats per al 2010.