Dossier de premsa del I Congrés de l’APTIC

  • Autor de l'entrada:
  • Categoria de l'entrada:Premsa
  • Comentaris de l'entrada:0 comentaris

Aquí podeu consultar el dossier de premsa que hem preparat del I Congrés de l’APTIC: Jornades de comunicació, traducció i interpretació. Per a més informació o fotografies, no dubteu en contactar amb la comissió de comunicació: comunicació@aptic.cat;  Lluís Cavallé (677 810 408) i Neus Sanchis (636 461 179).

Deixa un comentari

Dossier de premsa del I Congrés de l’APTIC

  • Autor de l'entrada:
  • Categoria de l'entrada:Prensa
  • Comentaris de l'entrada:0 comentaris

Ja podeu consultar el dossier de premsa del I Congrés de l’APTIC.

El congrés

L’APTIC, l’Associació Professional de Traductors i Intèrprets de Catalunya, presenta el I Congrés de l’APTIC: Jornades de comunicació, traducció i interpretació, una cita obligada per a professionals del sector. Es tracta del primer congrés que organitza l’associació de traductors i intèrprets de Catalunya i neix amb l’objectiu d’oferir formació de qualitat per a traductors i intèrprets, a més d’esdevenir un espai de trobada on intercanviar contactes i establir noves relacions professionals. Igualment, el I Congrés de l’APTIC vol servir d’aparador per donar visibilitat a un sector professional imprescindible en el nostre món globalitzat i que força vegades resta oblidat o invisibilitzat.

La ciència, la traducció literària i la interpretació seran els eixos centrals d’aquest congrés que compta un aforament limitat. Es preveu una assistència d’unes 150 persones, entre professionals de la traducció i la interpretació, altres professionals de la llengua i estudiants universitaris.

A banda del programa oficial, amb nombroses xerrades, taules rodones i tallers que podeu consultar aquí, l’APTIC ha preparat un seguit d’activitats paral·leles de caire més lúdic que complementen l’oferta formativa.

Comitè organitzador: Aida Aragon, Maya Busqué, Neus Sanchis, Paola Tormo, Carmen Villaba.

Deixa un comentari