A l’estiu, Cinemàptic

Uf! Ja ha passat el primer semestre de vida de la nostra associació, ben farcit de cursos i activitats. La Comissió d’Activitats segueix treballant i aviat tindrem llest el calendari del segon semestre, que també ve carregat de cursos innovadors que coneixereu aviat.

De moment, al juliol hem programat una activitat pensada per relaxar-nos amb dues sessions de cinema al nostre local, una proposta suggerida per alguns socis. Totes dues són gratuïtes per a socis i acompanyants.

Dijous 16, 20.30 h.
Lost in Translation (Sophia Coppola, 2003) és una cinta que mostra amb un peculiar sentit de l’humor els problemes de comunicació i la mirada estereotipada del visitant en un país estranger. Però també reflecteix com de l’aïllament que provoca aquest xoc cultural pot sorgir una amistat inesperada. Pareu atenció al paper de l’intèrpret en l’escena de l’enregistrament d’un anunci televisiu… V.O. en anglès, subtitulada en castellà.

Dijous 30, 20.30 h.
Central do Brasil (Walter Salles, 1998) també pren com a excusa la incomunicació: Dora és una mestra jubilada que es guanya la vida escrivint cartes per a persones analfabetes, unes cartes que mai no acaba enviant. El viatge físic i emocional de Dora i Josué ens arrossega a l’interior de Brasil en un retrat viu d’un país marcat per una realitat crua i enormes diferències econòmiques i culturals. V.O. en portuguès, subtitulada en castellà.

Atenció! Al final de la projecció sortejarem el DVD entre els assistents a les sessions.

Les pel·lícules es projectaran a dos quarts de nou, però el local estarà obert des de les vuit del vespre.

Bon estiu a tothom!