Xerrada sobre xarxes socials 2011

Data: 6 de juny de 2011
Hora: 19 h
Lloc: seu de l'APTIC

L'activitat és gratuïta, però és imprescindible que confirmeu l'assistència abans del dia 4 de juny a activitats@aptic.cat. Aforament limitat a 45 persones.

 

 

Introducció

A l'era de les tecnologies de la informació i en una professió en què ens passem el dia davant de l'ordinador, qui no s'ha perdut alguna vegada entre les teranyines de la xarxa? Ara que APTIC s'ha incorporat al món de les xarxes socials, la Comissió d'Activitats ha considerat que és una bona oportunitat per aprofundir en el tema i entendre amb tots els ets i uts com funciona el món virtual.

Continguts

Els objectius de la xerrada són conèixer quines són les principals xarxes socials orientades a la recerca de projectes professionals i establir els principis bàsics per tal de tenir-hi una estratègia d'èxit. Es parlarà de la definició de web 2.0, de la tipologia de les principals xarxes socials, de com crear una identitat digital, de les principals funcionalitats del Facebook, Twitter, LinkedIn, slideshares i blocs i també de la interacció entre xarxes.

Ponent

La presentació anirà a càrrec de Xavier Català Baltà, que és director de màrqueting a SNTalent i professor de la Universitat de La Salle. Es va llicenciar en Administració i Direcció d'Empreses a ESADE. És expert en màrqueting 2.0, especialista en comunicació business to business (B2B) i té més de 15 anys d'experiència en màrqueting aplicat a entorns multinacionals.

Com assistir-hi

La xerrada és gratuïta i està oberta tant als socis com als no socis d'APTIC. Tanmateix, com que el local té una capacitat limitada, és imprescindible confirmar l'assistència per correu electrònic a l'adreça activitats@aptic.cat, o a través de Secretaria.

La data límit d'inscripció és el 4 de juny. Us confirmarem per correu electrònic l'adjudicació de la plaça.