Xerrada sobre la declaració de la Renda

Data: 13 de maig de 2010
Hora: 18:30-20:00  h
Lloc: seu de l’APTIC

L’activitat és gratuïta, però és imprescindible que confirmeu l’assistència abans del dia 11 de maig a activitats@aptic.cat. Aforament limitat a 45 persones.

Introducció i continguts

En aquesta xerrada, que està dirigida a associats i no associats, s’explicaran les nocions bàsiques de la declaració anual de la Renda de les persones que treballen per compte propi, en particular els traductors, correctors i intèrprets. Igualment, es solucionaran tots els dubtes que puguin tenir els assistents.

Ponent

La presentació anirà a càrrec de Rosa Maria Esqué, que és economista i llicenciada en dret. També és sòcia de Tandem TM & Associats, SLP, assessors en l’àmbit jurídic i tributari.

Com assistir-hi

La xerrada és gratuïta i està oberta tant als socis com als no socis de l’APTIC. Tanmateix, com que el local té una capacitat limitada, és imprescindible confirmar l’assistència per correu electrònic a l’adreça activitats@aptic.cat.

IMPORTANT: LES PLACES SÓN LIMITADES i s’atribuiran per ordre d’inscripció. Tindran accés preferent els membres de la xarxa Asocesp*.

La data límit d’inscripció és l’11 de maig. Us confirmarem per correu electrònic l’adjudicació de la plaça.

Podeu consultar el calendari d’activitats per al 2010.

* La xarxa Asocesp està formada per les següents associacions: AATI, ACEtt, AGPTI, APTIC, APTIJ, ASATI, Asetrad, ATG, ATIJC, EIZIE, MET, TREMÉDICA, UniCo, XARXATIV.

Deixa un comentari