Xerrada sobre blocs

Data: 18 de juny de 2010
Hora: 17.30 h
Lloc: Seu de l’APTIC
L’activitat és gratuïta, però és imprescindible reservar plaça prèviament.

 

 

 

Introducció

Les noves eines que ofereix Internet poden ajudar-nos a potenciar les nostres relacions personals i professionals. Els traductors no podem deixar passar l’oportunitat d’aprofitar les noves tecnologies.  

Temari

– Tendències tecnològiques de l’última dècada
– Evolució de la web
– El poder dels mitjans socials
– Blocs: crea el teu bloc

Ponent

La presentació anirà a càrrec d’Agustín Sánchez González, consultor TIC i soci fundador de TESiiN Consultoria. De perfil autodidacta, es va formar professionalment en empreses tecnològiques i de comunicacions a la dècada dels 90, i va participar en el disseny, la implantació i la gestió de projectes a Internet. Després del boom de les puntcom, l’any 2007 va fundar, juntament amb altres professionals de contrastada experiència, TESiiN Consultoria SLNE en 2007, en la qual exerceix de gerent.

Com assistir-hi

La xerrada és gratuïta i està oberta a socis i no socis de l’APTIC. Tanmateix, com que la capacitat del local és limitada, és imprescindible confirmar l’assistència mitjançant un missatge a l’adreça activitats@aptic.cat, o bé trucant al telèfon 932 075 706 en horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres, de 10 a 14 h).

Us esperem el dia 18 de juny a la seu de l’APTIC!

Us recordem que podeu consultar el calendari d’activitats de 2010 en el següent enllaç:

https://aptic.cat/noticia/calendari-d-activitats-per-al-2010