Xerrada: consells pràctics per al món laboral

Data: 6 de maig de 2011
Hora: 18:30-20:30  h
Lloc: seu de l'APTIC

L'activitat és gratuïta, però és imprescindible que confirmeu l'assistència abans del dia 4 de maig a activitats@aptic.cat. Aforament limitat a 45 persones.

Introducció i continguts

Encara que el mercat de la traducció i la interpretació sigui veritablement apassionant, de vegades, des de fora, accedir-hi sembla complicat i, un cop acabats els estudis, és difícil no preguntar-se: «i ara què he de fer?». No hi ha cap fórmula màgica ni cap solució miraculosa, però en aquesta xerrada volem compartir amb els nouvinguts i els estudiants alguns trucs i consells pràctics perquè l’accés al món laboral sigui una mica més fàcil. Parlarem de com confeccionar un currículum, com donar-nos a conèixer, com construir-nos una xarxa de contactes, com adreçar-nos als clients potencials i, sobretot, com introduir-nos al mercat laboral amb bon peu des del començament sense rebentar preus i fent valer la nostra formació.

Ponents

La sessió anirà a càrrec de Neus González i Maya Busqué. La Neus González és traductora i intèrpret des del 2000. S’especialitza en la traducció informàtica i audiovisual, és intèrpret oficial del Senat en les combinacions valencià-castellà i traductora homologada per Televisió de Catalunya. La Maya Busqué és intèrpret de conferències i traductora autònoma des de l’any 2001. S’especialitza en la interpretació simultània, consecutiva i d’enllaç i en la traducció científica, i és intèrpret jurada anglès-castellà.

Com assistir-hi

La xerrada és gratuïta i està oberta tant als socis com als no socis de l'APTIC (especialment als estudiants). Tanmateix, com que el local té una capacitat limitada, és imprescindible confirmar l'assistència per correu electrònic a l'adreça activitats@aptic.cat, o a través de Secretaria.

La data límit d'inscripció és el 4 de maig. Us confirmarem per correu electrònic l'adjudicació de la plaça.