Presentació de la Mostra de Cinema Àrab de Barcelona

Data: 4 d’octubre del 2013
Hora: de 18:30 h a 20:00 h
Lloc: Seu de l’APTIC
Durada: 1 h 30 m (aprox.)
Nombre de places: 70
Preu: gratuït

 

 

 

 

Introducció

Aquest divendres 4 d’octubre, l’APTIC col·labora amb la Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani de Catalunya cedint la seva seu per a la presentació de la mostra. Podrem veure vídeos d’edicions anteriors i conèixer tots els detalls de les pel·lícules que es projectaran aquest any, del 6 al 10 de novembre, a la Filmoteca de Catalunya. Si us voleu apropar una mica als nostres veïns mediterranis, només cal que acudiu aquest divendres a la seu de l’APTIC.

Detalls

La Mostrade Cinema Àrab i Mediterrani de Catalunya s’organitza des del 2006 amb l’objectiu de contribuir mitjançant la cultura i l’expressió artística a canviar la imatge i els estereotips sobre el món àrab i mediterrani. Aquest any se’n celebra la setena edició amb el Líban com a país convidat.

Després de la presentació de la mostra, el 4 d’octubre a la seu de l’APTIC, s’aniran publicant més dades sobre les projeccions a la seva pàgina web. Un mes després, del 6 al 10 de novembre, podreu veure totes les pel·lícules a la Filmoteca de Catalunya, al barri del Raval de Barcelona..

Pàgina web de la mostra: http://www.mostracinearab.com
Pàgina de Facebook (més actualitzada): https://www.facebook.com/pages/Mostra-de-Cinema-Àrab-i-Mediterrani-de-Catalunya/

Inscripcions

No cal inscriure’s a aquesta activitat. Les places s’assignaran per ordre d’arribada.

Si el dia de l’activitat feu tard i trobeu tancada la porta de l’entrada, truqueu a l'APTIC: 93.667.56.24