Benvingut a la zona de socis

Si has aconseguit entrar aquí és que ets soci de l'APTIC. Aquest apartat és privat perquè s'hi ofereixen informacions i eines útils exclusives per als associats. La diferència formal bàsica entre l'apartat públic i aquest és el llapis blau a «Modifica el perfil» i l'opció «Surt», tots dos al menú de dalt.

Continguts exclusius

A les columnes central i de la dreta, a més dels continguts disponibles per a tothom, hi ha informació exclusiva per als socis (notícies, tallers, ofertes, avantatges). També des d'aquí pots accedir a «Descàrregues» per baixar-te documents propis de l'associació, i a «Promocions», on hi ha la informació actualitzada dels descomptes i ofertes de què podem gaudir per ser socis de l'APTIC.

Directori professional

Però la utilitat estrella d'aquest apartat és el directori professional, on t'oferim la possibilitat d'anunciar els teus serveis d'una manera unificada amb la resta de socis. Introduir-hi i modificar el teu perfil només es pot fer des d'aquest apartat del web. Les dades que hi posis són responsabilitat teva, i també la seva actualització. Però la consulta del directori és pública perquè et puguin trobar possibles clients o col·legues directament des del web de l'APTIC (tingues-ho present a l'hora de posar les dades).

Des de l'associació et demanem que facis un bon ús d'aquesta eina i que actuïs sempre amb professionalitat (pots consultar el recull de codis deontològics a «Descàrregues»). La qualitat del servei de cadascú de nosaltres repercutirà en la imatge dels nostres companys associats i de l'APTIC.

Col·labora!

Tingues present que el web s'ha fet i s'actualitza bàsicament gràcies a la feina de voluntaris. Si creus que pots millorar-hi alguna cosa, o col·laborar a crear nous continguts, estarem encantats d'incloure't a l'equip de redacció. Posa't en contacte amb la Comissió Web a web@aptic.cat.