Trobades de traductors de l’APTIC i MET

Dates:

Dimecres, 7 d’octubre
Dimecres, 11 de novembre
Dimecres, 2 de desembre
Hora: 19 h
Lloc: El bar del Centre Artesà Tradicionàrius, Plaça d’Anna Frank, 08012 Barcelona

Activitat presencial, gratuïta i oberta a tothom

 

Introducció

Posar en comú idees, crear sinergies entre els professionals de la llengua, compartir experiències, conèixer altres companys, passar una bona estona lluny de l’ordinador i els textos per traduir, però a prop de la traducció i envoltats de persones que comparteixen la nostra professió i la nostra passió.

Les trobades que organitzen l’APTIC i MET ja estan consolidades i són un punt de referència per trobar-se amb altres companys de professió en un entorn distès. La intenció és compartir experiències, conèixer persones noves i apropar-se al sector d’una manera diferent.

 

Aquesta activitat és oberta a tots els professionals de la llengua, amb independència de si pertanyen o no a una d’aquestes associacions. Ens agradaria, també, que aquestes reunions servissin per donar a conèixer les nostres associacions a altres professionals.

Us hi esperem!

Si tens idees sobre temes que podem tractar en aquestes trobades, o si ens vols fer arribar suggeriments o comentaris, si us plau, posa’t en contacte amb la Comissió d’Activitats de l’APTIC (activitats@aptic.cat).

Inscripció

Quan s’acosti la data de l’activitat, publicarem una convocatòria específica amb informació detallada sobre l’acte, lloc on se celebrarà i un Doodle on us hi podreu inscriure.