Taller de comunicació III: actitud professional

Data: divendres, 3 de juny del 2011, de 18 a 21 h
Durada: 3 hores
Lloc: Centre cívic Golferichs
Preu: socis de l'APTIC: 30 €, socis d’alguna de les associacions membres de la xarxa Asocesp***: 40,5 € no socis: 55,5 €
 

Nombre de places: 40
Data límit d'inscripció i pagament: 1 de juny del 2011

Introducció

Què fa que determinades persones tinguin una actitud positiva davant la feina i les dificultats que sovint sorgeixen? Per què sembla que algunes, tot i els entrebancs, es senten més realitzades i felices que d'altres que ho han tingut més fàcil? Quin és el camí cap a l'èxit professional? S'ha de ser d'una fusta determinada o tots hi podem posar de la nostra part? Per on hem de començar?

Aquest taller sobre l'actitud professional vol ser un espai de reflexió i participació a partir d'una informació que respon a aquestes preguntes des d'àmbits diversos del coneixement: la filosofia, la neurociència, la física quàntica, la psiquiatria, la lingüística i la comunicació. Un espai per a assentar les bases d'una actitud professional positiva i alhora esdevenir un motor per a un futur professional pròsper.

Professora

La presentació serà a càrrec de Núria Berengueras, periodista, communications manager i copy creativa.

Inscripcions

Per preinscriure-us a aquest curs, empleneu aquest formulari i envieu-lo a activitats@aptic.cat.

***La xarxa Asocesp està formada per les associacions següents: AATI, ACE Traductores, AGPTI, AIPTI, APTIC, APTIJ, ASATI, Asetrad, ATG, ATIJC, EIZIE, MET, TREMÉDICA, UniCo, La Xarxa.