Seguretat en l’ús de les tecnologies de la informació

Dades de l’activitat
Data: 17 d'octubre de 2013
Hora: 19:00 – 20:30
Lloc: Seu de l'APTIC
Durada: 1:30 hores
Idioma: català
Xerrada gratuïta exclusiva per a socis de l'APTIC

Assistència presencial
Capacitat limitada a 45 persones. Cal inscripció prèvia
Data límit d’inscripció: 15 d’octubre de 2013

Assistència virtual
Cal inscripció prèvia indicant que s'hi vol assistir en streaming.
La xerrada estarà disponible en el mateix canal de streaming durant la setmana immediatament posterior al dia de l'activitat (també cal inscriure's).

 

Etiqueta
#APTIC_SeguretatTIC

Introducció

Els traductors treballem quasi exclusivament i diàriament amb les TIC, però sovint en desconeixem la legislació aplicable i les diverses utilitats de què podem gaudir.

Millorar la seguretat quan treballem amb Internet, per a què serveix la signatura electrònica i com obtenir la nostra, o com s’apliquen els drets de propietat intel·lectual a Internet, són alguns dels temes que es tractaran en una sèrie de xerrades innovadores que l’APTIC ofereix en exclusiva i de forma gratuïta als seus socis i sòcies.

Aquestes xerrades, que aniran a càrrec d’experts del CESICAT (Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya), estan pensades especialment per al nostre col·lectiu i tenen un format amè i interactiu. En definitiva, una oportunitat que no us podeu deixar perdre.

En aquesta primera xerrada es farà una introducció a les TIC en l’entorn professional, els drets i obligacions, la seguretat a la xarxa i altres qüestions.

Continguts

Formació general sobre temes de TIC. Introducció al fenomen d'Internet i les Tecnologies de la Informació i les Comunicacions en entorns professionals.

  • Conceptes generals sobre les TIC
  • Introducció al règim general del dret aplicable a les TIC
  • Qüestions particulars de la xarxa des de la perspectiva de la legislació
  • Obligacions dels prestadors de serveis
  • Serveis d'intermediació
  • Delictes informàtics i seguretat a la xarxa

Professor

Oriol Torruella és Director del Servei d'Assessoria Legal i Formació del CESICAT (Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya).

Inscripcions

Aquesta xerrada és exclusiva per a socis de l'APTIC.

Per preinscriure’t envia un missatge electrònic a activitats@aptic.cat.

Les places són limitades i s’atribuiran per ordre d’inscripció. Us confirmarem l’adjudicació de la plaça per correu electrònic.

Us recordem que una activitat gratuïta no vol dir sense valor. En la seva realització s’hi inverteixen recursos humans i econòmics de l’Associació. Per tant, si reserves plaça i finalment no pots venir, avisa amb prou temps d’antelació perquè puguem cedir la teva plaça. Gràcies.

Data límit d’inscripció: 15/10/2013.

Si el dia de l'activitat arribeu tard i trobeu la porta de l'entrada tancada, truqueu a l'APTIC: 93.667.56.24