Programari de gestió: 4Visions Manager


Data: dimecres 28 de novembre de 2012
Hora: 19:30
Lloc: seu de l’APTIC (C. Llull, 63-69, 2n 7a – Barcelona)
Durada: 1 hora

Aforament limitat a 45 persones.
Idioma: català

Data límit d’inscripció: dilluns 26 de novembre de 2012

Nota: 4Visions Gestió de Projectes oferirà un pica-pica als assistents després de la xerrada.

Introducció

4Visions Manager és una aplicació de gestió concebuda per a traductors freelance i agències de traducció que permet gestionar projectes, la facturació, els contactes i l'agenda des de qualsevol dispositiu connectat a Internet d'una manera fàcil i eficaç.

Mitjançant una interfície senzilla, podem crear i gestionar projectes de traducció, fer pressupostos i factures, guardar tots els nostres contactes i assignar-los tasques o recordatoris i planificar la nostra agenda. Amb 4 Visions ho tindràs tot sempre controlat, sempre accessible, sempre segur. Reduiràs al màxim el temps de gestió i administració, per concentrar-te en tasques molt més productives.

Però això només és el principi. Amb 4Visions podràs assignar projectes a altres traductors, tenir un perfil professional visible per a agències i professionals i moltes coses més.

Vine i descobreix-ho!

Ponent

Ricard Sierra és traductor especialitzat en doblatge i subtítols, màrqueting i esport. Ha estat comentarista de TV, assessor lingüístic de Los Lunnis i treballa per a l'escuderia de F1 Vodafone McLaren Mercedes. Actualment també és propietari de Kobalt Languages i director comercial de 4Visions Gestió de Projectes, S.L.

Inscripcions

Per preinscriure-us a la xerrada, empleneu aquest formulari i envieu-lo a activitats@aptic.cat.

La data límit d’inscripció és el dilluns, 26 de novembre. Us confirmarem per correu electrònic l’adjudicació de la plaça.