Gestió de clients

Dades del curs
Data: 8 de novembre de 2013
Hora: de 17.00 h a 20.00 h
Lloc: seu de l’APTIC
Durada: 3 hores
Idioma del curs:Català/Castellà

Assistència presencial
Nombre de places: 45

Preu assistents:
socis de l’APTIC: 30€
socis d’alguna de les associacions de la xarxa Vértice*: 37,50€
no socis: 51€

Data límit d’inscripció i pagament: 5 de novembre de 2013.

Etiqueta
#APTIC_clientes

Introducció

En molts casos, no només és difícil aconseguir clients, sinó també fidelitzar-los i mantenir-hi una bona relació al llarg de la nostra trajectòria professional. En aquest curs aprendràs a desenvolupar habilitats i estratègies per gestionar la teva cartera de clients de manera eficaç i més rendible.

Temari

  • Anàlisi de la cartera de clients: el 20/80
  • Segmentació
  • Fitxa de clients
  • Tècniques comercials i de MK: com afrontar una visita o una trucada a un client
  • Els secrets de la comunicació

Professora

Sílvia Sabrià és llicenciada en Traducció i Interpretació per la UAB, traductora jurada d’anglès, especialitzada en direcció de màrqueting i màrqueting conceptual per ESADE i EADA, respectivament. Ha treballat per a diverses empreses multinacionals com a brand manager, responsable de la definició i execució del màrqueting estratègic i com a product manager amb la funció de dissenyar i executar el pla de màrqueting. Pel que fa a la seva faceta de traductora, podem destacar la creació de l’empresa www.ticktranslations.com.

Inscripcions

Per preinscriure-us en aquest curs, empleneu aquest formulari, realitzeu el pagament i envieu el justificant juntament amb el formulari a activitats@aptic.cat.

Les places són limitades i s’atribuiran per ordre d’inscripció (data de pagament). Un cop rebuda la documentació, se us confirmarà l’adjudicació de la plaça per correu electrònic.

Data límit d’inscripció i pagament: 05 de novembre de 2013.

Si el dia de l’activitat arribeu tard i trobeu tancada la porta de l’entrada, truqueu a l’APTIC: 93.667.56.24

* La xarxa Vértice la formen les associacions següents: AATI, ACE Traductores, ACEC, AGPTI, AIPTI, APTIC, APTIJ, ASATI, Asetrad, ATIJC, ATRAE, EIZIE, MET, TREMÉDICA, UniCo i XARXATIV.