Estratègies pràctiques de màrqueting anticrisi

Data: dissabte 20 d’octubre
Hora: 9:00 – 14:00
Durada: 5 h
Lloc: Seu de l’APTIC

Nombre de places: 40 (el curs també es podrà seguir a distància, per streaming).
Idioma del curs: català

Preu (assistents presencials i virtuals):
Socis de l’APTIC: 50 €
Socis d’alguna de las associacions de la Xarxa Vértice*: 67,50 €
No socis: 92,50 €

Introducció

«Estic perdent clients.» «Ja no facturo el mateix que abans.» «És molt difícil fer-se un lloc.»… Et sona?

El nostre entorn professional tradicional està alterat. La crisi ha afectat tots els àmbits de la societat i els traductors/intèrprets no som diferents.

La pregunta és: què estem fent al respecte? Seguim fent el mateix, esperant que canviï la situació? No hem d’oblidar que les crisis també són èpoques de grans oportunitats. Ara és el moment de lluitar contra la negativitat i passar a l’acció.

Tant si ets un professional establert com si estàs pensant en introduir-te al sector, en aquest curs trobaràs eines i consells que t’ajudaran a preparar el teu pla econòmic i de màrqueting, així com a gestionar millor el teun negoci en l’entorn actual.

Temari

Objectiu:Descobrir eines per ser més competitius = guanyar més diners

El pla de màrqueting
1. Canviar el xip
2. La competència
3. El client
4. Segmentació i posicionament

La importància d’una comunicació eficaç
1. Màrqueting directe
2. Internet
3. Visita a un client
4. Documentació comercial

Consells pràctics

Professora

Sílvia Sabrià és llicenciada en Traducció i Interpretació per la UAB, traductora jurada d’anglès, especialitzada en direcció de màrqueting i màrqueting conceptual per ESADE i EADA, respectivament. Ha treballat per a diverses empreses multinacionals com a brand manager, responsable de la definició i execució del màrqueting estratègic i com a product manager amb la funció de dissenyar i executar el pla de màrqueting. Pel que fa a la seva vessant de traductora, en podem destacar la creació de l’empresa www.ticktranslations.com.

Inscripcions

Per preinscriure-us en aquest curs, empleneu aquest formulari, feu el pagament del curs i envieu el justificant de pagament juntament amb el formulari a activitats@aptic.cat. Un cop rebuda la documentació, us enviarem un missatge per confirmar-vos la vostra inscripció al curs.

Les places són limitades i s’adjudicaran per ordre d’inscripció (data de pagament).

Data límit d’inscripció i pagament: 16/10/2012.

 

* La xarxa Vértice està formada per les associacions següents: AATI, ACE Traductores, ACEC, AGPTI, AIPTI, APTIC, APTIJ, ASATI, Asetrad, ATIJC, ATRAE, EIZIE, MET, TREMÉDICA, UniCo y XARXATIV.