Carregant Esdeveniments

Quin millor pla per a un diumenge al matí que passejar i comprar en una llibreria? Doncs se’ns n’acudeix un: trobar-nos a la llibreria, xerrar i emportar-nos una traducció signada!

Per això, el diumenge 20 de març al matí volem muntar una jornada de signatura de llibres a la llibreria Nollegiu del Clot (Barcelona). Tenim ganes de retrobar-nos i compartir lectures.

De 12 h a 14 h, diversos socis que es dediquen a la traducció editorial (literatura o assaig) signaran les obres que han traduït. Capacitat limitada a l’aforament de la llibreria.

Palmira Feixas, amb traduccions com Mía es la venganza de Marie Ndiaye (Gatopardo), Ceniza en los ojos de Jean Forton (Blackie Books), Viaje al Congo d’André Gide (Península) o Punto cardinal de Leonor de Recondo (Minúscula).

Núria Busquet Molist, amb traduccions com Amor lliure de Tessa Hadley (Edicions 1984), Retrat de l’artista cadell de Dylan Thomas o Ai, William d’Elizabeth Strout.

Cristina Sala Pujol, amb traduccions com la trilogia de Carmen Korn, que inclou Filles d’una nova era, Temps de dones i Les quatre amigues (Columna), i Quan el món era jove (Columna, 2022) de la mateixa autora.

Joaquín Fernández-Valdés, amb traduccions com Guerra y paz de Tolstói (Alba), El pájaro de fuego y otros cuentos rusos d’Afanàsiev (Libros del Zorro Rojo), Relato de un desconocido de Chéjov (Viena, Pequeños placeres, ediciones invisibles), El primer peldaño y otros escritos sobre vegetarianismo Tolstói (Kairós) o Padres e hijos de Turguénev (Alba).

Anna Llisterri, amb traduccions com Mites i Herois de Stephen Fry (Ara Llibres), Els arbres de l’orgull de G. K. Chesterton (Edicions del Cràter), L’extern d’Ada Hoffmann (Chronos), Aristòtil i Dante es capbussen a les aigües del món de Benjamin Alire Saenz (L’Altra) o Theodosia i les serps del caos de R.L. LaFevers (Bambú).

Nàdia Grau Andrés, amb traduccions com De la manzana a la pantalla de Marta Roqueta-Fernández (Milenio), Tú no eres tu selfi de Liliana Arroyo Moliner (Milenio), Hoy es mañana de diversos autors (Milenio) o Avui és demà de diversos autors (Pagès).

Gemma Brunat Majó, amb traduccions com Entre màquines intel·ligents de Cosicosa i Ana Seixas (Flamboyant, 2022), Manual per a espies de Daniel Nesquens i Mathias Sielfeld (Flamobyant, 2022) i Salvavides d’Eryl Nash i Ana Albero (Flamboyant, 2021).