Carregant Esdeveniments

«Llegeix altres mons, llegeix traduccions»


S’acosta Sant Jordi i l’APTIC torna a sortir al carrer per celebrar-ho i donar visibilitat a la nostra feina, imprescindible també en el sector editorial. Enguany ho farem sota el lema «Llegeix altres mons, llegeix traduccions», amb què reivindiquem la figura del traductor com a peça clau per fer volar el lector i com a pont entre cultures.

A la nostra parada hi trobareu un photocall per fer-vos una foto amb els traductors que us han obert la porta a altres mons. Afegiu-vos-hi i ajudeu-nos a donar a conèixer la nostra tasca! A més, us podreu emportar un punt de llibre de l’APTIC.

Aquest any ens trobareu a plaça Universitat de Barcelona, a la paradeta número 6!


També hem posat en marxa la campanya de visibilitat dels nostres traductors literaris. Estigueu alerta a les xarxes socials per conèixer quins llibres han traduït els apticaires el darrer any!

I això no és tot: per acabar-ho d’arrodonir, repesquem el concurs de microrelats a Twitter, obert a tothom. Així que aneu posant en solfa la vostra creativitat: hi ha premis en joc! El microrelat ha de cabre en una sola piulada i ha d’incloure l’etiqueta #APTIC_relats. També ens el podeu enviar a comunicacio@aptic.cat, indicant el vostre nom i cognom, i nosaltres el penjarem a les xarxes. Podeu fer-ho fins al 23 d’abril.

El jurat, format per la Comissió de Comunicació, triarà els guanyadors i els anunciarà passat Sant Jordi. S’atorgaran tres premis, que es distribuiran de la manera següent:

  • Primer premi: Val per a un curs de l’APTIC durant el 2024 + marxandatge de l’associació
  • Segon premi: Val per a un curs de l’APTIC durant el 2024
  • Tercer premi: Marxandatge de l’APTIC

Bona diada a tothom!

#SantJordi2024