Carregant Esdeveniments

Torna la festa a l’APTIC!

Us volem convidar a unir-vos a la nostra festa d’estiu  (a partir de les 20.00 h) per gaudir d’unes hores plegats amb una mica de tot: 

Abans de la festa, a les 18.00 h celebrarem l’assemblea anual de l’APTIC (d’accés exclusiu per a socis i sòcies) amb unes eleccions per renovar els càrrecs de la Junta Directiva. Us recordem que aquesta ocasió és una oportunitat molt valuosa per participar en la nostra entitat; ens agradaria comptar amb l’assistència més àmplia possible. Els socis i sòcies podeu participar a l’assemblea en modalitat presencial o virtual.

A continuació, donarem pas a la festa amb música i pica-pica fins que el cos digui prou. Qui s’anima a donar-ho tot a la pista de ball en aquest any tan especial per a la nostra Associació? Els darrers dos anys han estat difícils i no ens hem pogut veure en persona. Per això, aprofitarem l’ocasió per trobar-nos de nou, donar la benvinguda als nous socis i sòcies, xerrar, ballar i celebrar que finalment arriba l’estiu. De ben segur que descobrireu molts altres motius de celebració! 

Hi haurà un pica-pica (gratuït per a socis i sòcies, amb una aportació de 5 euros per a públic general) i una llista oberta d’Spotify on els assistents podran afegir les seves cançons preferides. Us ho perdreu?

Data: 10 de juny del 2022
Hora: 18.00 h
Lloc: Seu de l’APTIC
Inscripcions: Ompliu el formulari.
Preu: Activitat gratuïta per als socis de l’APTIC
Preu públic general: Aportació 5 €
Data límit d’inscripció: 8 de juny del 2022
Aforament limitat: 80 persones

Etiqueta: #FESTAESTIU_APTIC 

18.00 h – Assemblea (només per a membres de l’APTIC)

  • Modalitat presencial i virtual

19.30 h – Preparació del pica-pica i l’equip musical

  • Com altres anys, hi haurà opcions vegetarianes dins el pica-pica.

20.00 h – Festa oberta al públic amb pica-pica, ball i activitats lúdiques