Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Cafè de termes (5a edició).

30/06/2022 | 11:00

Què són els Cafès de termes? 

Una sèrie de trobades virtuals breus relacionades amb la terminologia, a càrrec de la Comissió TERMCAT de l’APTIC. 
De tant en tant, tenim convidats especials que ens amenitzen el cafè del matí presentant-nos terminologia interessant d’àmbits ben diversos.

Què hi fem?

L’últim dijous de cada mes ens trobem de les 11.00 a les 11.30 h per fer el cafetó del matí junts i treure pols als glossaris del mes. Cadascú aporta termes que hagi hagut de documentar per a les seves traduccions a través del formulari de la Comissió. Ho fem tots al mateix temps, comentem dubtes i ens ajudem mútuament.  L’única condició és que els termes proposats no apareguin al CERCATERM. No cal que siguin en català. D’aquesta manera, contribuïm a l’elaboració de nova terminologia en col·laboració amb el TERMCAT. 

Si no tens teca terminològica, no et preocupis; pots glossarejar igualment. Al final, fem el recompte dels termes recopilats, en destaquem alguns de curiosos i qui vulgui es pot quedar, veure’s les cares i socialitzar!  Per a qualsevol dubte relacionat amb això, escriu-nos a: comissiotermcat@aptic.cat. 

En aquesta edició ens centrarem en la part més pràctica i omplirem el formulari amb tots els termes que puguem aportar junts. En acabar, repassarem el concepte de normalització terminològica que la convidada Dolors Montes del TERMCAT va presentar durant l’edició anterior.

Dijous 30 de juny del 2022

Hora: 11:00 – 11:30
Durada: 30 min amb possibilitat que s’allargui
Lloc: activitat virtual
Idioma de l’activitat: català
La data límit d’inscripció és el 28 de juny del 2022
INSCRIPCIONS: Ompliu el formulari. Activitat gratuïta oberta a tothom. 

Etiqueta: #APTIC_TERMES

Mostra els detalls

Data:
30/06/2022
Hora:
11:00

Recinte

En línea