Carregant Esdeveniments

Aquest març celebrarem el Dia de la Dona Treballadora i aprofitarem per reunir-nos i fer un brindis de sororitat a la seu de l’associació.
La traducció i la interpretació són professions altament feminitzades, amb predomini d’estudiantes a la universitat i de dones treballadores autònomes, treballadores per compte aliè i empresàries de totes les mides i colors.
Aquí en tenim algunes dades: a l’APTIC som un 74,5 % de dones associades; a la UAB , la Facultat de Traducció i d’Interpretació té un 77 % de dones matriculades, mentre que a la UV hi ha un 75 % de dones al grau de Traducció; i la Facultat de Traducció i Ciències del Llenguatge de la UPF té un 78,5 % de dones fent-hi els estudis.
En el marc del nostre objectiu d’obrir la seu a la participació i la reunió de les persones associades perquè esdevingui un punt de trobada i de diàleg, hem preparat un brindis de sororitat, d’ambient distès amb copes i un pica-pica, perquè conegueu i retrobeu altres professionals i celebrem totes plegades la dona treballadora.
Per pensar noves formes feministes de treballar per i amb l’associació, us convidem a aportar-hi propostes, idees, reflexions, dubtes i comentaris. Farem una trobada amena i facilitarem l’intercanvi d’idees entre les participants.

INSCRIPCIONS: Ompliu el formulari
AFORAMENT: 45 places (S’HI ADMETEN INFANTS)
DATA LÍMIT d’inscripció i pagament: 3 de març de 2020
Les places s’atribuiran per ordre d’inscripció i pagament, si s’escau.

ETIQUETA
#SomAPTIC #BrindisSororo

PREU
Membres de l’APTIC: activitat gratuïta
Cursant estudis de grau (FTI):
activitat gratuïta
Membre de la FIT, xarxa Vértice, AETI o MET: 5 €
Públic general: 10 €

MENÚ
Brindis (cava i begudes sense alcohol) i pica-pica a peu dret.