Loading Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • This esdeveniment has passed.

Rus per a negocis (kit de supervivència)

27/11/2015 | 4:00 pm - 8:00 pm

| 34€ - 68€

Rus per a negocis (kit de supervivència)


INTRODUCCIÓ

gesticulacion.jpgHas estudiat rus i voldries utilitzar-lo? No et veus prou segur per parlar-lo o desconeixes les convencions lingüístiques? L’àmbit dels negocis és precisament on el teu esforç es veurà més gratificat. És veritat que és possible mantenir gran part de la correspondència comercial en lingua franca, però ésprobable que no et considerin un soci interessant en el món empresarial rus si no saps dir una frase “simpàtica” en un moment adequat o demostres un total desconeixement (que es tradueix com a falta de interès) de les regles o els documents necessaris per fer negocis “a la russa”.

Aquest mini-curs, presentat des d’una perspectiva contrastiva, pretén proporcionar el llenguatge més adient en les situacions més comunes dins de l’àmbit dels negocis: des d’actes socials (invitacions, visites, fires), passant per la negociació de preus i condicions, i acabant en la resolució dels problemes més habituals. Es treballarà tant el llenguatge oral com l’escrit. Es proporcionarà una carpeta amb materials elaborats a partir dels manuals més recents i un corpus propi de correspondència i documentació comercial autèntica organitzada segons les fases de col·laboració.


PROFESSORA

IMG_0699.JPGLa doctora Inna Kozlova és professora titular interina al Departament de Traducció i d’Interpretació de la Universitat Autònoma de Barcelona, on imparteix classes de llengua i traducció des de l’any 2002 i dirigeix el grup de recerca EFECT Lab (Expert Field Environment Collaborative Training Laboratory), especialitzat en llengües per a fins específics. El seu interès pel llenguatge dels negocis sorgeix durant els anys de la seva experiència com a traductora i professora de rus i d’anglès en empreses d’exportació i d’importació (Supergrif, Nestlè, P&O Marqueset, Adinkra, KH products, Rema TT, Aconda Paper, ITLV, entre d’altres). El seu treball de Màster va ser precisament sobre la correspondència comercial. Ha impartit cursos monogràfics a l’Escola Oficial d’Idiomes Barcelona-Drassanes, un dels quals va tractar sobre el rus dels negocis. D’altra banda, la seva tesi doctoral va estudiar els recursos de documentació per a la redacció en llengua estrangera.


INSCRIPCIONS

Per preinscriure’t en aquest curs, emplena aquest formulari, fes el pagament i envia el justificant juntament amb el formulari a activitats@aptic.cat.

Les places són limitades i s’assignaran per ordre d’inscripció (data de pagament). Un cop rebudes la preinscripció i el pagament, confirmarem l’adjudicació de la plaça per correu electrònic.

Data límit d’inscripció i pagament: 23 de novembre de 2015

*La xarxa Vértice la formen les associacions següents: AATI, ACE Traductores, ACEC, AGPTI, AICE, AIPTI, APTIC, APTIJ, ASATI, Asetrad, ATIJC, ATRAE, AVIC, EIZIE, EspAIIC, MET, TREMÉDICA, UniCo i XARXATIV


DATA

27 de novembre de 2015

HORA

De 16 a 20 h

LLOC

Seu de l’APTIC

DURADA

4 hores

IDIOMA DEL CURS

Català, castellà i rus

ASSISTÈNCIA PRESENCIAL

Nombre de places: 20

ASSISTÈNCIA VIRTUAL I REEMISSIÓ DEL CURS EN STREAMING

Aquest curs es podrà seguir en streaming, en directe els dies de l’activitat.

Si no podeu assistir al curs, podeu inscriure-us a la reemissió del curs. Aquesta reemissió estarà disponible durant una setmana, les 24 hores del dia. Les dades d’accés es faciliten un cop fet el pagament del curs.

Nota: Els assistents presencials i virtuals també tindran accés a aquesta reemissió.

PREU

Socis de l’APTIC: 40 €
Socis d’alguna de les associacions de la xarxa Vértice*: 50 €
No socis: 68 €

Data límit d’inscripció i pagament: 23 de novembre de 2015.

INSCRIPCIÓ ANTICIPADA

Socis de l’APTIC: 34 €
Socis d’alguna de les associacions de la xarxa Vértice*: 42 €No socis: 58 €

Data límit d’inscripció i pagament per a inscripció anticipada: 30 d’octubre de 2015.

ETIQUETA

#APTIC_Rus

Detalls

Date:
27/11/2015
Time:
4:00 pm - 8:00 pm
Preu:
34€ - 68€

Lloc

Seu de l’APTIC
C. Llull, 63-69, 2n 7a Barcelona 08005
Telèfon:
93 6675624