Carregant Esdeveniments

Enguany la celebració del Dia Internacional de la Traducció serà molt especial. Volem celebrar el nostre 25è aniversari amb una festa oberta tant als socis com a qualsevol persona que vulgui acostar-se a la seu i conèixer-nos una mica millor.
Començarem amb una presentació en què parlarem de la història de l’APTIC. Compartirem anècdotes amb socis voluntaris i sobretot procurarem recuperar i transmetre l’esperit associacionista que ens ha dut on som. Veniu a descobrir-ho: us hi esperen un munt de sorpreses!
De seguida, per celebrar el passat, però sobretot el present i el futur de l’associació (i de la professió!), oferirem un pica-pica (que començarà a partir de les 9 del vespre) i ballarem amb la música del DJ Albert Galobart.
Veniu i participeu-hi!

INSCRIPCIONS: Ompliu el formulari
AFORAMENT LIMITAT: 45 places
DATA LÍMIT d’inscripció: 24 de setembre de 2019
ETIQUETA: #APTIC_25ANYS

ACTIVITAT GRATUÏTA: benvinguda, sessió DJ i pica-pica a peu dret

Us recordem que una activitat gratuïta no vol dir que no tingui valor. En la seva realització s’hi inverteixen recursos humans i econòmics de l’associació. Per tant, si reserveu plaça i finalment no podeu venir, aviseu amb prou temps d’antelació perquè puguem cedir la vostra plaça. Gràcies.

Programa de l'acte

20.00 h   Copa de benvinguda
20.30 h   Presentació 25 anys
21.00 h   Pica-pica i sessió del DJ Albert Galobart

DJ Albert Galobart

Albert Galobart es defineix com un amant dels sons amb més groove. Passant pel Jazz, el Soul, 50's/60`s Rhythm'n'blues, Latin Soul i 70's Disco. Totes les sessions són en vinil 7". Poden ser ambientals o també enfocades a animar una pista de ball. Actualment és resident del Marula Café (BCN) i Barbara Ann (BCN).


 

Escolta la sessió Cafe Amore del DJ Albert Galobart.