Carregant Esdeveniments

Aquest setembre, la tornada a l'escola serà molt especial!

Ens heu demanat fer servir més la nostra seu, com a punt de trobada i de diàleg. Per aquest motiu hem preparat un #AfterworkAPTIC d'ambient

distès, amb DJ i copes, perquè conegueu i retrobeu altres professionals i, alhora, no us enyoreu tant de les vacances. Si l’activitat té èxit, ens plantegem donar-li continuïtat, en aquest format o ajustant-lo a les vostres necessitats i desitjos. 

A més, en aquesta primera edició, els socis podran participar en la campanya audiovisual de la FIT: l’enregistrament d’uns vídeos curts per a la FIT, en el marc de la campanya Celebrating ITD. La temàtica: la nostra professió, la importància de l’associacionisme i el Dia Internacional de la Traducció. Si ets soci, només has de marcar la casella Vull participar en els vídeos de la FIT al formulari d’inscripció. Apunteu-vos-hi!

INSCRIPCIONS: Ompliu el formulari
AFORAMENT LIMITAT: 45 places
DATA LÍMIT d’inscripció i pagament: 5 de setembre de 2019
Les places s’atribuiran per ordre de pagament
ETIQUETA: #AfterworkAPTIC

PREU: sessió DJ, 3 consumicions i pic-pica a peu dret
Socis de l’APTIC: 5 €

Estudiants de grau: 5  €

Xarxa Vértice, AETI o MET: 5 €
No socis: 10 €

DJ Albert Galobart

Albert Galobart es defineix com un amant dels sons amb més groove. Passant pel Jazz, el Soul, 50's/60`s Rhythm'n'blues, Latin Soul i 70's

Disco. Totes les sessions són en vinil 7".


 

Les seves sessions poden ser ambientals o també enfocades a animar una pista de ball. Actualment és resident del Marula Café (Bcn) i Barbara Ann (Bcn).Aquí teniu un parell de sessions d’exemple. La primera més afterwork i la segona més marulera:

Love Tempo

Cafe Amore