Loading Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • This esdeveniment has passed.

Novetats de la declaració de la renda 2015

28/05/2016 | 11:00 am - 1:00 pm

Novetats de la declaració de la renda 2015

Sabeu com es fa la declaració de la renda? Us la fa un gestor, però voleu saber quines són les novetats a l’exercici de 2015?

Tant si la feu vosaltres mateixos com si us la fa una gestoria, és important conèixer les nocions bàsiques de l’impost. Això ens ajudarà a gestionar millor les nostres accions com a «empresaris» i a prendre les decisions correctes a l’hora d’exercir la nostra activitat professional.

Un any més, parlarem de com hem de fer la declaració de la renda els traductors, correctors i intèrprets que treballem per compte propi. En aquesta xerrada, que està dirigida a associats i no associats, s’explicaran les nocions bàsiques de la declaració anual de la renda i se solucionaran els dubtes que puguin tenir els assistents. Vegeu-ne els continguts.

No us podeu perdre aquesta xerrada!

Professor

La presentació anirà a càrrec d’Elias Muratet Casadevall, advocat adscrit a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, i en exercici des de 1980. A més, és gestor administratiu des de 1981 especialitzat en la branca laboral i fiscal. Exerceix professionalment a Barcelona.

Inscripcions

Assistència presencial
Capacitat limitada a 45 persones. Cal inscripció prèvia.
Data límit d’inscripció: 23 de maig de 2016

Per preinscriure-us, envieu un missatge electrònic a activitats@aptic.cat.

Les places són limitades i s’assignaran per ordre d’inscripció. Us confirmarem l’adjudicació de plaça per correu electrònic. Us recordem que una activitat gratuïta no significa que no tingui valor. Per dur-la a terme, invertim recursos humans i econòmics de l’associació. Per tant, si reserveu una plaça i al final no hi podeu assistir, us agrairem que ens aviseu amb prou antelació perquè puguem cedir-la a una altra persona.

Assistència virtual

Aquesta xerrada només serà presencial, NO es farà en streaming.

Etiqueta:

#APTIC_IRPF

Detalls

Date:
28/05/2016
Time:
11:00 am - 1:00 pm

Lloc

Seu de l’APTIC
C. Llull, 63-69, 2n 7a Barcelona 08005 + Google Map
Telèfon:
93 6675624