Loading Eventos

« Todos los Eventos

  • This evento has passed.

Trobades de traductors de l’APTIC i MET

08/06/2016 | 7:00 pm - 9:00 pm

Trobades de traductors de l’APTIC i MET


INTRODUCCIÓ

Us convidem a l’última trobada de socis de l’APTIC i MET de la temporada!

El dimecres 8 de juny ens trobarem a la terrassa del restaurant SOCO Poblenou, carrer Bilbao, 31, al barri  de Poblenou (Barcelona). Malauradament, l’aforament és limitat a 15 persones. Per tant, si voleu venir, no badeu!

***

Aquestes trobades se celebren per posar en comú idees, crear sinergies entre els professionals de la llengua, compartir experiències, conèixer altres companys, passar una bona estona lluny de l’ordinador i els textos per traduir, però a prop de la traducció i envoltats de persones que comparteixen la nostra professió i la nostra passió.

Les trobades que organitzen l’APTIC i MET ja estan consolidades i són un punt de referència per trobar-se amb altres companys de professió en un entorn distès. La intenció és compartir experiències, conèixer persones noves i apropar-se al sector d’una manera diferent.

Aquesta activitat és oberta a tots els professionals de la llengua, amb independència de si pertanyen o no a una d’aquestes associacions. Ens agradaria, també, que aquestes reunions servissin per donar a conèixer les nostres associacions a altres professionals.

Us hi esperem!

Si tens idees sobre temes que podem tractar en aquestes trobades, o si ens vols fer arribar suggeriments o comentaris, si us plau, posa’t en contacte amb la Comissió d’Activitats de l’APTIC (activitats@aptic.cat).


PROPERES TROBADES
Dimecres 8 de juny

DATA

Dimecres 8 de juny de 2016

HORA

19 h

LLOC

SOCO Poblenou

C. Bilbao, 31

Poblenou (Barcelona)

INSCRIPCIÓ

Detalles

Date:
08/06/2016
Time:
7:00 pm - 9:00 pm