Loading Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Trobada APTIC-MET del mes de juny

7 Juny | 7:00 pm - 9:00 pm

Trobades de traductors de l’APTIC i MET


TROBADA APTIC-MET DE JUNY

Tanquem el semestre amb una trobada gastronòmica que inclourà un sopar en una terrassa a l’aire lliure a Barcelona. Quan s’acosti la data us informarem dels detalls. Estem oberts als vostres suggeriments!


LES TROBADES

Posar en comú idees, crear sinergies entre els professionals de la llengua, compartir experiències, conèixer altres companys, passar una bona estona lluny de l’ordinador i els textos per traduir, però a prop de la traducció i envoltats de persones que comparteixen la nostra professió i la nostra passió.

Les trobades que organitzen l’APTIC i MET ja estan consolidades i són un punt de referència per trobar-se amb altres companys de professió en un entorn distès. La intenció és compartir experiències, conèixer persones noves i apropar-se al sector d’una manera diferent.

Aquesta activitat és oberta a tots els professionals de la llengua, amb independència de si pertanyen o no a una d’aquestes associacions. Ens agradaria, també, que aquestes reunions servissin per donar a conèixer les nostres associacions a altres professionals.

Si tens idees sobre temes que podem tractar en aquestes trobades, o si ens vols fer arribar suggeriments o comentaris, si us plau, posa’t en contacte amb la Comissió d’Activitats de l’APTIC (activitats@aptic.cat).


DATA I INSCRIPCIONS

Dimecres, 7 de juny de 2017

Inscriu-te a la trobada de juny

L’aforament és limitat a 20 persones

HORA

19 h

LLOC

Per determinar

TIPUS D’ACTIVITAT

Activitat presencial i oberta a tothom

PREU

Activitat gratuïta

Detalls

Date:
7 Juny
Time:
7:00 pm - 9:00 pm