Tingues cura de la teva veu i ella tindrà cura de tu

Tècniques que combinen la tècnica vocal i la teràpia del so vocal (taller de 4 hores)

Per mantenir la veu sana, cal saber com l'hem de cuidar amb un mínim de tècnica vocal i preparació corporal. Així mateix, hem de saber descansar i relaxar-nos, perquè molts dels problemes vocals comencen amb tensió corporal o estrès mental.

Amb la teva pròpia veu pots alliberar tensions i relaxar el cos, desconnectar la ment i trobar l'equilibri d'una manera natural, fàcil i ràpida.

El taller ofereix diversos exercicis de teràpia del so vocal per ajudar a mantenir la veu sana i en forma.

Es tracta d'un curs molt pràctic i apropiat per a intèrprets i qualsevol professional que hagi d'utilitzar la veu durant hores i, a vegades, sota tensió. També és vàlid per a qualsevol persona que vulgui millorar el seu benestar.

Contingut

La teràpia del so vocal: De quina manera la veu pot equilibrar el cos i la ment.

Tècnica vocal: Les bases de la consciència corporal per cuidar la veu.

Exercicis pràctics: Aprendrem exercicis de diferent durada que ajuden a:

–         Escalfar i desbloquejar la veu i el cos.

–         Promoure la respiració natural.

–         Impostar la veu.

Preguntes i temps per compartir.

La professora

Selina Worsley és professora de veu natural i terapeuta del so vocal. Està llicenciada en psicologia, amb un màster en educació social. Després de ser cantant professional, es va especialitzar en l'ús terapèutic de la veu i el cant. Fa més de 12 anys que ofereix tallers de veu natural, tècnica vocal i teràpia del so vocal. Imparteix cursos en tres centres cívics de Barcelona i és docent en cinc màsters de musicoteràpia. A més a més, té una consulta per a classes individuals de veu i sessions de teràpia del so.

Condicions

Cal dur roba còmoda i mitjons per treballar sense calçat. S'aconsella portar aigua.

Lloc, dia i hora
El curs tindrà lloc a la nova seu de l'APTIC, carrer Llull, 63-69, 2n 7a, el pròxim dimecres 12 de desembre, de 16.00 a 20.00 h.

Nombre de places i idioma
Nombre de places: 30 (el curs es podrà seguir també a distància, per streaming).
Idioma del curs: castellà.

Preu (assistents presencials i virtuals)
Socis de l'APTIC: 40 €
Socis d'alguna de les associacions de la xarxa Vértice*: 50 €
No socis: 68 €

Inscripcions

Per preinscriure’s en aquest curs, cal emplenar aquest formulari, realitzar el pagament i enviar el justificant juntament amb el formulari a activitats@aptic.cat.

Les places són limitades i s’atribuiran per ordre d’inscripció (data de pagament). Un cop rebudes la preinscripció i el pagament, us confirmarem l’adjudicació de la plaça per correu electrònic.

Data límit d'inscripció i pagament: 10/12/2012

 

* La xarxa Vértice està formada per les associacions següents: AATI, ACE Traductores, ACEC, AGPTI, AIPTI, APTIC, APTIJ, ASATI, Asetrad, ATIJC, ATRAE, EIZIE, MET, TREMÉDICA, UniCo i XARXATIV.