Taller de francès per a intèrprets

Fotografies del taller.

Dates: Setembre: dimarts 14 i dijous 16, de 18.00 a 21.00 h, i dissabte 18, de 10.00 a 14.00 h
Durada: 10 hores
Lloc: seu de l'APTIC
Preu: socis de l'APTIC: 100 €, socis d’alguna de les associacions membres de la xarxa Asocesp***: 130 €, no socis: 180 €
Nombre de places: 20
Data límit d'inscripció i pagament: 10 de setembre de 2010

Introducció

L’objectiu d’aquest taller de francès per a intèrprets és facilitar la recerca i el treball amb els recursos necessaris per treure el màxim profit de les nostres capacitats i millorar el nivell de competència en la combinació francès<>català.

Al taller és fomentarà la utilització dels recursos disponibles per mantenir o millorar el nostre nivell de francès tot actualitzant-ne constantment els coneixements.

Temari

El curs, de tipus sobretot pràctic, incidirà en aspectes prou importants com la fonètica i el ritme del discurs, els falsos i els bons amics, així com els diferents registres de llenguatge necessaris per a la interpretació en francès.

Combinarem les pràctiques d’interpretació d’enllaç i simultània a partir de material escrit i audiovisual en francès i en català, amb exercicis de traducció a la vista i jocs de rol amb el vocabulari treballat.

Professor

Frederic Rovira és Llicenciat en Ciències de la Comunicació per la Universitat Autònoma. Ha estat redactor en diversos mitjans de comunicació i cap de premsa d’ empreses multinacionals i de la Comissió Europea a Barcelona. Des del 1998 és intèrpret de conferència i traductor. En aquests 12 anys dedicats a la professió, ha participat en més de 500 congressos i seminaris internacionals. Professor del Màster d’Interpretació de l’UAB (cursos 2008-09 i 2010-11). Està especialitzat en diversos àmbits, com la traducció jurídica, les ciències socials i els seminaris de formació tècnica.  

Inscripcions

Per preinscriure-us a aquest curs, empleneu aquest formulari i envieu-lo a activitats@aptic.cat.


***La xarxa Asocesp està formada per les següents associacions : AATI, ACE TRaductores, AGPTI, APTIC, APTIJ, ASATI, Asetrad, ATG, ATIJC, EIZIE, MET, TREMÉDICA, UniCo, La Xarxa