Taller de comunicació I:Conversa telefònica i correus electrònics

Data: divendres, 25 de febrer del 2011, de 18 h a 21 h
Durada: 3 hores
Lloc: seu de l'APTIC
Preu: socis de l'APTIC: 30 €, socis d’alguna de les associacions membres de la xarxa Asocesp***: 40,5 euros, no socis: 55,5 €
 

Nombre de places: 20
Data límit d'inscripció i pagament: 23 de febrer del 2011

Introducció

El telèfon i el correu electrònic han esdevingut aliats inestimables per als professionals liberals, sobretot, per a aquells que dediquen una part important de la seva jornada laboral al teletreball.

Tot i que el telèfon és un mitjà de comunicació històric, quan l’hem de fer servir per parlar amb un client ens manquen els recursos per enfrontar-nos-hi. Per què ens assetgen tants dubtes? En aquest taller proporcionarem fórmules per adquirir seguretat en les converses telefòniques professionals.

D’altra banda, el correu electrònic aporta rapidesa a la nostra feina. Tanmateix, perquè ens serveixi d’ajuda n’hem de conèixer algunes pautes, ja que també ens hi juguem l'eficàcia i la imatge com a professionals. Per tant, oferirem solucions i una metodologia per aconseguir els millors objectius amb el mínim temps possible i alguns trucs que ens facin la vida més fàcil.

Professora

La presentació anirà a càrrec de Núria Berengueras, periodista, communications manager i copy creativa.

Inscripcions

Per preinscriure-us a aquest curs, empleneu aquest formulari i envieu-lo a activitats@aptic.cat.

***La xarxa Asocesp està formada per les següents associacions: AATI, ACE Traductores, AGPTI, AIPTI, APTIC, APTIJ, ASATI, Asetrad, ATG, ATIJC, EIZIE, MET, TREMÉDICA, UniCo, La Xarxa

 

Ja podeu consultar el nou calendari d'activitats per al primer semestre del 2011 aquí.