Seguretat informàtica per a traductors: Contractació en línia

Dades del curs
Data: 26 de març de 2014
Horari: de 19.00 h a 20.30 h
Lloc: seu de l'APTIC
Durada: 1 h 30 m
Idioma: català
Xerrada gratuïta exclusiva per a socis de l'APTIC

Assistència presencial (no s'emetrà en streaming)
Aforament limitat a 45 persones. Cal inscripció prèvia.
Data límit d'inscripció: 24 de març de 2014.

Etiqueta
#APTIC_SeguretatInformatica

Introducció

Els traductors treballem gairebé exclusivament i cada dia amb les TIC, però sovint desconeixem tant la legislació aplicable com les diverses utilitats que podem fer servir.

Millorar la seguretat quan treballem amb Internet, per a què serveix i com obtenir la signatura electrònica, o com s'apliquen els drets de propietat intel·lectual a Internet són alguns dels temes que es tractaran al llarg d'un sèrie de xerrades de gran actualitat que l'APTIC ofereix en exclusiva i gratuïtament als seus socis i sòcies.

Aquestes xerrades, que aniran a càrrec d'un expert del Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (CESICAT), estan especialment pensades per al nostre col·lectiu i tenen un format amè i interactiu. En definitiva, es tracta d'una oportunitat que no podeu deixar passar.

En aquesta segona xerrada es tractarà la contractació en línia: com formalitzar contractes legals a la xarxa i mesures de salvaguarda per a adquirents i oferents en un entorn internacionalitzat.

Continguts

Què s'entén per contractació en xarxa.

  • Tipus de contractes i documents a formalitzar en xarxa.
  • Obligacions dels prestadors de serveis a la xarxa.
  • Condicions generals de la contractació i normativa de consum.
  • Validesa jurídica dels contractes.
  • Publicitat a la xarxa.

Professor

Oriol Torruella és el Director del Servei d'assessorament legal i formació del  Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (CESICAT).

Inscripcions

Per preinscriure-us, envieu un correu electrònic a activitats@aptic.cat.

Les places són limitades i s’atribuiran per ordre d’inscripció. Us confirmarem l’adjudicació de la plaça per correu electrònic.

Us recordem que una activitat gratuïta no vol dir que no tingui valor. Per dur-la a terme invertim recursos humans i econòmics de l’Associació. Per tant, si reserveu una plaça i al final no podeu assistir, us agrairem que aviseu amb prou antelació perquè puguem cedir-la a una altra persona.

Data límit d’inscripció: 24 de març de 2014.

Si el dia de l’activitat arribeu tard i trobeu tancada la porta d’entrada, truqueu al mòbil de l’APTIC (només disponible per a activitats): 634 594 474.