L’APTIC a les xarxes socials

Web 2.0Actualment les xarxes socials estan en plena expansió. Cada cop són més les persones, empreses i entitats que decideixen ser-hi presents i des de l’APTIC pensem que també és important que hi siguem. Amb la nostra presència a les xarxes socials pretenem donar una major difusió de l’activitat de l’APTIC: els nostres cursos i xerrades, fotos dels actes organitzats o en els quals participa l’associació i notícies d’interès relacionades amb el nostre gremi.

Per això, fa uns mesos vam crear un grup a LinkedIn, una xarxa professional, reservat per als socis. A Facebook, una xarxa amb seguidors arreu del món, hem creat una pàgina oberta a tots els simpatitzants de l’APTIC, siguin socis o no. I des de fa poc també estem presents a Twitter, des d’on tothom ens podrà seguir.

Tot i que el web i la llista de distribució exclusiva per a socis són les principals fonts de difusió de les activitats de l’APTIC, us animem a seguir-nos també a Facebook, LinkedIn i Twitter. De ben segur que amb les vostres aportacions donarem més ressò a l’associació.