Loading Eventos

« Todos los Eventos

 • This evento has passed.

SEO per a traductors

10/03/2017 | 4:00 pm - 8:00 pm

SEO per a traductors

En l’àmbit de la traducció, cada vegada és més freqüent trobar ofertes de feina o cerques de traductors o redactors que inclouen el requisit «amb coneixements de SEO». Si encara no saps què és el SEO, l’APTIC t’ofereix aquest curs pràctic impartit per Dolors Guillen. Tens ganes de respondre a aquestes ofertes de feina, però no saps per on començar? Estàs interessat a oferir serveis de redacció de continguts web i necessites una mica d’orientació prèvia? A l’APTIC t’oferim aquest curs d’introducció al SEO orientat específicament a traductors.

Si no saps què és el SEO, vine a descobrir-ho! Si ja n’has sentit a parlar, aprèn a optimitzar els teus textos per millorar-ne el posicionament als cercadors.

Data: 10 de març de 2017

Hora: 16.00 – 20.00 h

Lloc: Seu de l’APTIC

Durada: 4 h

Idioma del curs: CA

Etiqueta: #APTIC_SEO

Assistència presencial
El curs s’impartirà exclusivament de manera presencial (NO s’emetrà en streaming)
Nombre de places: 30

Preu:
Socis de l’APTIC: 40 €
Socis d’alguna de les associacions de la xarxa Vértice*: 50 €
No socis: 68 €

Data límit d’inscripció i pagament: 8 de març de 2017.

Inscripció anticipada:

Socis de l’APTIC: 34 €

Socis d’alguna de les associacions de la xarxa Vértice:* 42 €

No socis: 58 €

Data límit de pagament per a la inscripció anticipada: 13 de febrer de 2017.

*La xarxa Vértice la formen les següents associacions: AATI, ACE Traductores, ACEC, AGPTI, AICE, AIPTI, APTIC, APTIJ, ASATI, Asetrad, ATIJC, ATRAE, AVIC, EIZIE, EspAIIC, MET, TREMÉDICA, UniCo i XARXATIV

Inscripcions

Per preinscriure’s en aquest curs, cal emplenar aquest formulari, realitzar el pagament i enviar el justificant juntament amb el formulari a activitats@aptic.cat.

Les places són limitades i s’atribuiran per ordre d’inscripció (data de pagament). Un cop rebudes la preinscripció i el pagament, us confirmarem l’adjudicació de la plaça per correu electrònic.

Data límit d’inscripció i pagament: 8 de març de 2017.

Continguts

Aquest curs té un caràcter introductori per conèixer quins són els principals indicadors i quines són les claus que ens permetran crear textos optimitzats per al posicionament a Google i altres cercadors. A més, descobrirem les eines i plataformes més efectives per beneficiar-nos de la utilització del SEO.

Aquest curs no només millora el teu perfil professional en incorporar una competència cada cop més imprescindible, sinó que també et permet treballar la teva presència digital mitjançant l’optimització del teu propi web.

 1. Introducció
  • Què és el SEO i per què és important
 1. Factors per redactar en mode SEO
  • Títols i meta títols
  • Meta descripció
  • Hyperlinks i etiquetes ALT
  • Construcció del text per a SEO
 1. Keyword Research
  • Què són i com trobar-les
  • Com utilitzar-les. Eines i plataformes

Professora

dguillen_formadora

 

Dolors Guillen és publicista. És diplomada en Comunicació, llicenciada en Publicitat i té un postgrau en Social Media Management. Treballa en el sector publicitari des del 2002, per al sector privat, i, des del 2012, per a la seva pròpia empresa. Compagina la professió amb la docència en Màrqueting i Xarxes Socials a la universitat i amb formació professional al Servei d’Ocupació de Catalunya. És presidenta del Club de Publicitaris i RRPP de la Universitat de Barcelona i col·legiada pel Col·legi de Publicitaris i RRPP de Catalunya.

 

 

 

Detalles

Date:
10/03/2017
Time:
4:00 pm - 8:00 pm

Lugar

Seu de l’APTIC
C. Llull, 63-69, 2n 7a Barcelona 08005 + Google Map
Teléfono:
93 6675624