Celebra el dia del traductor amb l’APTIC, puja al Bicibar!

Com cada any, arriba el nostre dia, el dia que ens hem de sentir orgullosos de ser traductors i traductores. A més, és una bona ocasió per promocionar la nostra feina, un ofici bàsic per a la comunicació internacional que de vegades no té la visibilitat que es mereix. A l’APTIC, enguany hem organitzat un acte destinat a tot això, però sobretot a celebrar que ens dediquem a aquesta feina tan bonica i orientat a conèixer altres companys, comentar anècdotes i experiències divertides i potser fer algun contacte interessant i tot.

Com que els diumenges tots estem molt mandrosos i no volem excuses, celebrarem el Dia del Traductor el divendres 28 de setembre (en comptes del dia 30, que és el dia “oficial”). T’ho posem ben fàcil, a les 8 del vespre, perquè acabis la teva jornada de treball maratoniana i tinguis temps d’entregar aquella feina tan urgent que t’han demanat a última hora.

I què farem?

Pujarem al Bicibar! Un bicibar (tal com el seu nom indica) és una fusió entre una bicicleta i un bar. Es tracta de prendre alguna cosa mentre vas en bicicleta, fer una copa i menjar una tapa amb la consciència tranquil·la, ja que en el fons estàs fent esport. Sí, sí, cal que els 15 bicitraductors de cada bicibar pedalin perquè el vehicle es mogui!

Aquí pots veure com és un bicibar i imaginar-t’hi al damunt, amb bona companyia i alguna cosa per beure i picar. És la millor manera d’acomiadar l’estiu, no?

http://www.bicibarbcn.com/pages/que-es-bicibar

I on serà?

A les 8 del vespre t’esperem a l’Arc de Triomf de Barcelona (cèntric i ben comunicat, no cal que prenguis el GPS). Tindrem dos bicibars ben equipats a punt, hi pujarem i començarà l’aventura.

Si t’hi animes, pots venir amb alguna cosa taronja, el color de l’associació, així destacarem entre la gent i reivindicarem la nostra professió. Però si trobes que no t’afavoreix, no pateixis, el més important és que vinguis.

I si arribes tard, cap problema. Nosaltres començarem la ruta, però ens podràs atrapar fàcilment. Aquí tens la ruta que farem, estarem contents que ens busquis:

http://www.bicibarbcn.com/84353/ruta-parc-ciutadella

I què beurem?

Hi haurà beguda per a tothom: cervesa, vi, refrescos, aigua… Tindrem un cambrer que et servirà el que vulguis.

I què menjarem?

Aquí és on tu entres en joc. Participa en el Gran Concurs de Barquetes de l’APTIC! Una barqueta és un pintxo, un montadito, un tast fred que es menja d’un mos. No cal que sigui una esferificació de milfulls de te verd i gírgoles ni una desconstrucció de tres textures amb velouté de taronja, una cosa senzilla servirà.

Anima’t a demostrar la teva destresa culinària i guanya sucosos premis! Pensa que no només valorarem el plat, la imaginació també compta. Posa un nom ben original a la teva creació i t’enduràs l’admiració de tothom i un premi fantàstic. Consulta les bases del concurs aquí: Bases del Gran Concurs de Barquetes de l’APTIC.

I si no saps fer ni un ou ferrat o no has tingut temps de preparar res, vine igualment. En aquesta festa l’important és fer una bona pinya i passar-nos-ho bé. No et faci vergonya, ja saps que els traductors som rarets però no ens hem menjat mai ningú.

I després què?

La ruta amb el bicibar durarà una hora. Després, si estem animats (que segur que sí), continuarem la festa en un bar proper. La ubicació exacte del bar es confirmarà més endavant. Allà farem el recompte de vots i donarem els esperats premis.

Espero que t’hàgim convençut de venir. Hem preparat aquesta festa amb molta il·lusió i moltes ganes que sigui un èxit de participació. Trobar-nos tots té molts beneficis, tant personals com professionals. Surt de la cova i vine! La Comissió d’Activitats de l’APTIC et garanteix que no te’n penediràs.