Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Webinari: Traduccions jurades i signatura digital

22/04/2020 | 12:00 pm - 1:00 pm

WEBINARI

Puc enviar traduccions jurades en format digital?
Acceptaran la meva firma escanejada? Necessito el certificat digital?
De què estàs parlant?

En aquesta píndola formativa veurem com s’utilitza el certificat digital per firmar traduccions jurades. Per treure-li tot el suc, és molt recomanable tenir el certificat digital instal·lat i una còpia escanejada del vostre segell i firma.

PONENT

Jose Luis Díez Lerma és llicenciat en Traducció i Interpretació per la Universitat de Granada el 2002. En aquell any també va ser nomenat pel MAE com a traductor i intèrpret jurat de francès. Després d’un llarg periple per uns quants països europeus —amb una breu parada de sis anys a França, on va combinar la docència en la Universitat François Rabelais de Tours amb la feina de traductor i intèrpret en el tribunal superior de Tours-Orleans— va establir el campament base a Barcelona el 2010. Allà ha participat activament en comissions i la junta directiva de l’APTIC, en la qual ha ocupat diversos càrrecs, inclòs el de president. Actualment és membre de la comissió per a l’aplicació de la Directiva 64/2010 per a la interpretació en processos penals. Es dedica principalment a la traducció jurídica, però també s’ha especialitzat de bona gana en gastronomia i enologia.

Data: 22 d’abril del 2020

Hora: 12.00 h

Modalitat: virtual

Idioma: castellà

La xerrada es retransmetrà en directe a través del sistema de videoconferència Jitsi. Per tal d’accedir-hi, només caldrà fer clic al següent enllaç o copiar-lo i enganxar-lo al navegador: https://meet.jit.si/APTICtraduccionjurada

No cal instal·lar ni inscriure’s a cap app.

El taller també s’emetrà en directe per Youtube; en aquest cas, no serà imprescindible tenir càmera i micròfon.  Enllaç directe a Youtube.

#APTIC_FirmaDig

Mostra els detalls

Data:
22/04/2020
Hora:
12:00 pm - 1:00 pm

Recinte

En línia