Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

La veu natural: taller de veu i comunicació per a traductors i intèrprets

24/11/2018 | 10:00 am - 2:00 pm

La veu natural: taller de veu i comunicació per a traductors i intèrprets


INTRODUCCIÓ

Molts de nosaltres ens trobem amb dificultats a l’hora de comunicar-nos, sigui parlant en públic o en reunions, per telèfon, en entrevistes o conversant amb clients o companys de feina. Com a «parlants» tots fem d’intèrprets quan traduïm els nostres pensaments en paraules, i sovint es perd molt en aquesta traducció.

L’objectiu principal del treball que farem al taller és buidar les tensions i els bloquejos que inhibeixen la veu parlada, perquè es posi en contacte directe amb els impulsos, entesos com el conjunt dels nostres pensaments, sensacions i emocions. Els exercicis serviran per conèixer i expandir la veu, amb l’objectiu d’impactar més la vostra audiència. Un cop alliberada, la veu es converteix en el pont entre el món intern del pensament i el món extern dels que us escolten: així sentim la persona en comptes de la seva veu.

El taller està enfocat a treballar la confiança i la comoditat quan parlem en públic, així com els fonaments per facilitar la naturalitat i la senzillesa. Es tracta d’exercicis pràctics sobre components com la veu (dinàmica, velocitat, projecció, ressonància i claredat, connexió amb la respiració, pauses i silencis), la persona (confiança, tensió física i alliberament, ús del cos, presència, escolta activa) i el context (qui és el vostre públic, grups petits i grans, espais, què hi ha en joc).

Per a aquest taller s’aconsella dur roba còmoda.


PROFESSORA

Alyssa Ciccarello

Alyssa Ciccarello és coach de comunicació professional i professora de veu oficial de la tècnica Linklater (Designated Linklater Teacher).

Resident a Barcelona des de 2015, es va formar a Nova York (EUA), on més tard va treballar com a professora del programa de postgrau de l’Actors Studio Drama School, la Tisch School of the Arts, la New York University i la Fordham University, entre altres institucions. També va ser directora del programa de veu i dicció (Voice & Speech) al Maggie Flanigan Studio, un conservatori privat de Nova York. A Europa ha estat professora convidada a l’Institut del Teatre (Barcelona) i a la Kadir Has Üniversitesi (Istanbul).

Com a coach de comunicació, imparteix tallers en entitats tan diverses com l’Instituto de Estudios Superiores de la Empresa (IESE), Schneider Electric, Startup Bootcamp Barcelona, l’Institut Químic de Sarrià (IQS) i la Universitat Autònoma de Barcelona. Entre els seus clients i col·laboradors es troben empreses com ara Atlas Copco, Vistaprint, The World Bank, Oracle Digital, The Public Speaking School i Infodesk.

Actualment col·labora amb l’IESE en el seu programa de màsters i imparteix tallers a actors en diverses escoles, com també al centre Linklater de Barcelona.


INSCRIPCIONS

Ompliu el formulari.

Data límit d’inscripció i pagament: 19 de novembre de 2018

Les places s’atribuiran per ordre de pagament.


DATA

24 de novembre de 2018

HORA

10.00 – 14.00 h

LLOC

DURADA

Quatre hores

IDIOMA DEL CURS

Castellà

ASSISTÈNCIA PRESENCIAL

El curs s’impartirà exclusivament en modalitat presencial (NO hi haurà retransmissió en directe).
Capacitat limitada a 15 persones

PREU

Socis de l’APTIC: 40 €
Socis d’alguna associació de la xarxa Vértice o d’AETI: 50 €
No socis: 68 €

ETIQUETA

#APTIC_voz

Mostra els detalls

Data:
24/11/2018
Hora:
10:00 am - 2:00 pm

Recinte

Seu de l’APTIC
C. Llull, 63-69, 2n 7a Barcelona 08005 + Mapa de Google
Telèfon:
93 6675624