Loading Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • This esdeveniment has passed.

Taller d’automassatge

27/10/2017 | 7:00 pm - 9:00 pm

Taller d’automassatge


Un dels aspectes més interessants de la feina d’un instructor de ioga és poder oferir eines perquè les persones adquireixin més autonomia i consciència del seu propi cos. D’aquesta manera, se senten més empoderades i augmenten la seva capacitat de responsabilitzar-se de la seva salut i benestar.

Els estiraments no sempre són suficients per eliminar un excés de tensió o una contractura; per a aquests casos utilitzarem la pressió, com en un massatge, fent ús d’objectes com pilotes de tennis.

En aquest taller gaudiràs de l’experiència de desfer tensions, com si rebessis un massatge, i t’enduràs a casa valuoses tècniques que podràs aplicar-te tu mateix quan et faci falta. Tots els assistents rebran, a més a més, material de regal per poder seguir practicant.


MATERIAL

Per aquest taller és aconsellable portar roba còmoda i mitjons. És preferible que la roba sigui una mica ajustada al cos; si és molt ampla, no permetrà que llisquis sobre els objectes. Es prega puntualitat. És recomanable arribar 5-10 minuts abans.


PROFESSORA

Foto formadora (Ellen Lima)

 

Ellen Lima és instructora de ioga certificada, llicenciada en pedagogia, amb formació en osteopatia i postgraus en psicodrama i en salut pública. L’any 2002 va descobrir les tècniques de consciència corporal a través de la dansa contemporània. La consciència corporal és un element sempre present a les seves classes de ioga, una eina fonamental per a la pedagogia del cos, per aprendre a fer les postures en lloc de repetir-les mecànicament. Els coneixements d’anatomia i moviment del cos adquirits en la seva formació en osteopatia li permeten identificar les limitacions i necessitats de cada alumne i adaptar-ne els moviments.

 

 

 


Formació:

-Llicenciada en Pedagogia (2004)
-Postgrau en Psicodrama (2002-05)
-Màster en Salut Pública (2006-07)
-Instructora de Hatha Yoga certificada a l’Índia – 250 hores (2010)
-Formació en Osteopatia estructural i visceral (2008-11)
-Formació en Dansa contemporània i consciència corporal (2012-13)
-Especialització en Anatomia per al ioga terapèutic (2012-13)
-Ioga prenatal i postnatal – Escola Mandiram, Associació Internacional Yoga Mandir (2014)
-Professora de Mindfulness per a la salut i Mindfulness per a l’estrès, acreditada per Respira Vida  Breathworks segons els estàndards de UK Network for Mindfulness-Based Teacher Trainers (2017)
-Professora de Mindfulness per a la salut i Mindfulness per a l’estrès, acreditada per Respira Vida  Breathworks segons els estàndards de UK Network for Mindfulness-Based Teacher Trainers (2017)


INSCRIPCIONS

Ompliu el formulari.
Data límit d’inscripció i pagament: 23 d’octubre del 2017


DATA

27 d’octubre del 2017

HORA

19.00 – 21.00 h

LLOC

DURADA

2 hores

IDIOMA DEL CURS

Català i castellà

ASSISTÈNCIA PRESENCIAL

El curs s’impartirà exclusivament de forma presencial (NO s’emetrà en streaming).
Aforament limitat a 25 persones.

PREU

Socis de l’APTIC: 23 €
Socis d’alguna de les associacions
de la xarxa Vértice o d’AETI: 28 €
No socis: 39 €

ETIQUETA

#APTIC_automassatge

Detalls

Date:
27/10/2017
Time:
7:00 pm - 9:00 pm